![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları (alıntı) forumu içinde "Taraf'ın finansörü Fethullah!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yazı tarafı ve finansörü fetoyu anlatıyor , değilmi.? Şimdi ben size sorarım taraf değilseniz öküzlede bir alakanız yoksa ne işiniz var sizin çimenlikte ? Ben bu feto ve takımına karşı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Yazı tarafı ve finansörü fetoyu anlatıyor , değilmi.? Şimdi ben size sorarım taraf değilseniz öküzlede bir alakanız yoksa ne işiniz var sizin çimenlikte ? Ben bu feto ve takımına karşı en ufak bir iyi niyet beslemem belkide kinayeli olduğum tek canlı türü. Bakınız ben açık açık derdimi dile getiriyorum ? Gerek yok lafı dolandırmaya fetoyu seviyorum deyin bitsin ali bey :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Hayrola hala istikamette değilsin Eyvaaah ... diyende yok Öküzüm ipini kopardı dedim. Sen fırladın.... ve hala aynen devam ediyoesun... taaaa tarih veznesine kadar gittin Hesap filan hayrola.... Yahu git gitte... Neden hemen üstüne alındın Neyse bir hikmeti var mutlaka.... Carlossss Aha Yine s ( Se ) ler fazla oldu.. onunda bir hikmeti var. |
| | |
| | #13 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Alıntı:
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? | |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Alıntı:
Bak sivri zekam benim, Konuyu açan arkadaşa kızdımmı .... hayır. Yorum yapan diğer arkadaşa kızdımmı ... Yıne hayır. Zaten hakkımda yok. Varsa beğenmediğim bir şey, EDEB çerçevesi içinde izah eder, ve diğer arkadaşlarımızın yorumlarını beklerdim... veya diğier arkadaşların emeklerinden istifade etmeye devam ederdim... Ama sen Bunu yapmadın. Senin yorumun saldırılar ile doluydu... öyle saldıracağına , daha makul bir izah ile katkıda bulunabilirdin. ve malesef sen bunu yapmadın. Ne ise o arada ÖKÜZÜM ipini koparmıştı.... ve ben o telaştaydım kı.... Senin feryatların duyulmaya başlandı. Vardır vir hikmeti dedim.... ve aramay başladım sebebini.... halada bulmuş değilimç Hem öküzümü hemde senin feryatlarının sebebini.... Sahi niye öyle celallendin ? Carlusss bak yine fazla oldu şu ( se ) ne ise onunda bir hikmeti var galıba.. | |
| | |
| | #15 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! TARAF GAZETESİ'Nİ FETHULLAH GÜLEN FİNANSE EDİYORA CEVAP! Taraf, bugün sürmanşetten hakkındaki iddiaları yanıtladı. İşte Ahmet Altan'ın "Yalanlar, gerçekler, sorular" başlıklı yazısı... Yalanlar, gerçekler, sorular... İnsanın doğru bir yolda ilerleyip ilerlemediğini arada sırada kontrol etmesi gerekir. Başkalarını bilmiyorum ama benim bu konuda bir ölçüm vardır. Eğer tartıştığınız kişiler, yalandan başka bir şey söyleyemiyorlarsa, doğru yoldasınız demektir. Ben size bir iki örnek vereyim. Biz Ergenekon çetesiyle ilgili çeşitli belgeler yayınlıyoruz ve bu çetenin bütün bağlantılarının ortaya çıkmasını istiyoruz ya... Bizim bu yaklaşımımıza gelen cevaplar ne? Psikolojik savaş elemanı gibi çalışan gazetecilerin hakkımızda söyledikleri. Bir tanesi, bizim gazetenin Zaman Gazetesi’nin matbaasında basıldığını söyledi. Basılabilir de, neticede bir yerde bastıracağız bu gazeteyi. Ama söylediği yalandı. Sadece bizim gazetenin künyesine bakması yeterdi gerçeği görmesi için. Orada yazıyor gazetenin hangi matbaada basıldığı. Ama o yalan söylemek istiyordu ve utanmıyordu. Bir tanesi, bu gazetenin sahibinin “çocuğunu” parasızlık yüzünden kolejden alıp devlet okuluna verdiğini yazdı... Hâlbuki gazetenin sahibi iki kardeşin de çocuğu yok. Bir başkası, genç kuşağın en ilgi çekici edebiyatçılarından biri olan, bizim gazetenin yazarlarından Leyla İpekçi’nin “Amerika’ya Fethullah Gülen’in bursuyla” gittiğini yazdı. İpekçi açıklama yaptı. “Hayatımda Amerika’ya gitmedim.” Yalanı söyleyen utandı mı? Yoo... Zaten bu çocukların “görevli” olduklarından kuşkulanmamın nedeni bu inanılmaz arsızlıkları... Bu kadar utanmazca davranabilmek için “görevli” olmak gerekiyor bence... Ancak özel bir eğitimle insan bütün vicdanını ve utanç duygusunu böylesine kaybedebilir çünkü. Bizim gazetenin “Fethullahçılar’dan” para aldığını da ileri sürdüler. Böyle bir para aldığımıza dair “belge” değil, en küçük bir kuşku yaratacak “bağlantı” göstersinler gazeteyi kapatacağız... Bunu söyledik. Bizim bu söylediğimize bir cevap verebildiler mi?.. Hayır. Yalan söylemeye devam ediyorlar mı? Evet. Niye peki? Yalandan başka sığınacakları bir yer yok çünkü. Geçen gün de ayda 30 milyar maaş aldığımı okudum. Yılda 360 milyar lira ediyor. Bu parayı bir yerde harcıyor ya da biriktiriyor olmalıyım. Benim ayda bu kadar para aldığımı kanıtlayan herkese bu parayı da, bundan sonra kazanacağım bütün paraları da bağışlayacağım. İşte zengin olma fırsatı. Böyle biri çıkacak mı? Hayır. Niye yalan söylüyorlar? Yalan söylemekten başka ne yapabilirler ki? Sadece bu adamlar değil, “sureti haktan” görünen bazı eski dostlar da bizim için “para kaynaklarını açıklasınlar” diyorlar. “Para kaynağı,” bu gazetenin sahipleri... Epeyce zorlanıyorlar... Bu zor durumda sadece Mehmet Betil yardım etti, gerekirse de ortak olacak... Başka bir kaynak olduğunu gösterin, gazeteyi kapatalım. Benim söylediklerimin doğru olmadığını gösteren tek bir belge ya da tek bir “işaret” bulun, bir daha gazetecilik yapmayayım. Bu yazdıklarımdan sonra yalanlarından vazgeçecekler mi? Sanmam... Çünkü görevleri yalan söylemek... Ve utanmamak. Şimdi bizi böyle yalanlarla geriletmeyi aklından geçirenlere söyleyeyim. Biz, böyle yalanlarla gerilemeyiz. Bütün hesaplarımız açık. Siz, cesaretiniz yetiyorsa kendi gazetelerinizin ve patronlarınızın hesapları hakkında aynı açıkyüreklilikle yazsanıza... Batırılan bankaların, kendi bankasından kendi şirketine aktarılan paraların, devlet eliyle zenginleşmenin hesabını versenize. Kendi patronlarınızın paraları nerelerden bulduğunu açıklasanıza. Birinizin bile böyle bir yazı yazmaya yüreği yetmez. Patronlarınıza “parayı nerden buldun” diye soramazsınız. Onlar da zaten açıklayamaz. Hadi, bütün gazete patronları hesaplarını açıklasın... Biz varız... Siz var mısınız? Yetiyor mu cesaretiniz? O yazıları basan patronlarınızın cesareti yetiyor mu? Cesaretleri yetiyorsa, hodri meydan. Siz yalancısınız... Dürüst tek kelime yazma yeteneğiniz ve gücünüz yok. Şimdi bizimle ilgili yalanlara açıklık getirdiğimize göre... Üç günden beri sorduğum ve bir türlü kimseden cevabını alamadığım soruyu bir daha sorayım. Zamanında Susurluk’a karşı çıkan gazetelerle yazarlar şimdi neden Ergenekon’u savunuyorlar? Susurluk’un varlığı konusunda onları ikna eden kanıt neydi ki o kanıtı Ergenekon için bulamıyorlar? İşte bu soruya cevap veremiyorlar. Bütün bu yalanlar da bu soruya verilemeyen cevabı saklamak için zaten. Ahmet Altan - TARAF ------------------------------------------------------------------------------ Zannedersem; dikkat etmek gerekiyor bazı şeyleri konuşurken,söylerken,iddaa ederken... Belgelerini ,kanıtlarını ortaya koymadan ''iddaa'' larda bulunmak, iddaayı ''iddaa hükmünden İFTİRA hükmü boyutuna getirebilir. Derdim şu ya da bu gazete değil...Derdim; sürekli orasından burasından çekiştirilerek, haketmediği misyonlar yüklendirilmiş, bir dava adamının incitilmesi...haksızlık edilmesi... Fethullah bile demeye layık görmeyip, ''Fetto, Fettoş '' gibi ucuz hitaplara maruz bırakılması... Ne diyeyim: ALLAH BÜYÜKTÜR.
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #16 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Alıntı:
Rabia hanım sizin gazeteci diye okuyup buraya yayınladığınız adamın sözleri “Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor.APO Türklere Allahın bir lütfüdür. İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir” Ahmet Altan ve savunduğunuz Fethullah'ın sözleri “Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika’ya dönmeliyiz” bu sözler bile herşeyi açıklarken birinin yazı yazması gerekmez, bu her iki sözü birleştirimek yeterli
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Tarafa tarafsınız , tarafın açıklamasını yazıyorsunuz ki yazar Ahmet Altan, topaç kıvamında bir kelle. Savunma tarafı mı koruyor yoksa feto'yumu belli değil, sonda ki açıklamanızda siz fetoyada tarafsınız. Tutarsız olmuyor mu şimdi tarafı feto finanse etmiyor diyerek tarafı kötü bir taraf gibi gösteriyorsunuz ama tarafada tarafsınız. Aynı amaç için hizmet eden iki taraf feto ve taraf ... Ben tutamadım yazının herhangi bir ucundan. Feto'ya inatla feto diyeceğim gram saygım olmayan birine saygı çerçevesinde hitap etmem.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #18 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Alıntı:
Ahmet Altan'ı bilemem...Bilmediğim biri hakkında sadece hüsn-ü zanda bulunurum.Su-i zanda bulunmak bana yakışmaz. Fakat Fethullah Gülen Efendi'yi bilirim.Ne söylediğini ne söylemediğini iyi bilirim.En azından O'nu anlayabildiğimi düşünüyorum. Kendisini hiçbirşekilde tartışmayacağım.Tartışılacak değil, anlaşılacak birisi... Saygılar.
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Kişi kendi karakterinin gereğini segiler.... Saygıda nasıbini almamış kişiler den elbette saygı beklenilmez. Saygıyı kendilerine şiar edinenlere selam olsun. Ha şunuda söylıyeyim..... '' Acz ve ceza biçarelein karıdır.'' Yani efendim Çaresizliğinini saldırmakta değil Saygıda arasanız belki daha çok isabet edersiniz... Saygısızlara duyurulur.... |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf'ın finansörü Fethullah! Alıntı:
Carlosss Bey , Fethullah Gülen efendi 'nin Taraf Gazetesine finansör olduğu iddalarınızı ispat edin.Aksi takdirde nezdimde bir İFTİRACI olarak yer edinecek ve göstermiş olduğunuz saygısızlık ile karşı karşıya kalacaksınız tarafımdan... Takdir etmiyorsunuz, bari susun....
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| irtica taraf fetullah |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |