![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları forumu içinde "Sinan Aygün'ün kasası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dün bir gazeteci arkadaşım odama daldı. "Duydun mu, Sinan Aygün ün kasasından 2,5 milyon avro çıkmış" "Yapma ya!" dedim. Fatih Altaylı yazdı.. Dün bir gazeteci arkadaşım odama daldı. “Duydun mu, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinan Aygün'ün kasası Dün bir gazeteci arkadaşım odama daldı. "Duydun mu, Sinan Aygün ün kasasından 2,5 milyon avro çıkmış" "Yapma ya!" dedim. Fatih Altaylı yazdı.. Dün bir gazeteci arkadaşım odama daldı. “Duydun mu, Sinan Aygün’ün kasasından 2,5 milyon avro çıkmış” “Yapma ya!” dedim. “Evet tam 2,5 milyon. Eşinin kasasında da bayağı bir mücevher varmış” Sordum, “Sinan Aygün bu paraları nereden çalmış biliniyor mu?” “Çalıntı değil, kendi parasıymış” “Vay be, bir memur bu kadar parayı nereden bulmuş. Kesin rüşvet almıştır” “Fatih delirdin mi, Sinan Aygün memur mu?” “Değil mi, ne iş yapar bu Aygün” “İşadamı” “Yapma ya, ne iş yapıyor” “Çok zengindir. Ankara’da epey bir gayrımenkulu var. Dalga geçme benimle ya. ATO Başkanı adam” “Ben seninle dalga geçmiyorum. Sen benimle dalga geçiyorsun.” “Vallahi geçmiyorum. Adamın kasasından 2,5 milyon avro çıkmış” “Ne var bunda canım. Kendin söylüyorsun adam çok zengin diye. Demek ki, parası var. İsterse kasasında saklar, isterse bankada, isterse bahçeye gömer.” “Olur mu canım. 2,5 milyon avro evde saklanır mı?” “Herkes gücüne göre. Ayşe teyze 2 bin lirayı yastık altında saklar, bileziğe yatırır. İşadamı da 2,5 milyon avroyu.” “İşadamı için akıllıca değil. Yatırım yapsa daha iyi değil mi!” “Keyfinin kahyası mısın. Belki de yarın yatırım yapacaktı. Ne bilelim. Belki de, tedbiren saklıyordu. Ortama güvenemiyordu.” “Yine de acayip” “Bence değil. Kimseyi kasasında 2,5 milyon avro saklıyordu diye suçlayamayız. Önemli olan bu paranın nasıl bir para olduğu. Nereden geldiğini, vergilendirilmiş olup olmadığı, kara para olmaması, nasıl kazanıldığının açıklanabilir olması. Bunun dışında garip bir durum yok. Hayatında 2,5 milyon avro kazanmamış siyasetçilerin, bürokratların milyonlarca dolarlık gayrımenkul sahibi olmasını garipsemiyoruz da, Ankara’nın en zengin işadamlarından birinin kasasından çıkan parayı mı garipsiyoruz.” “Hiç böyle düşünmemiştim” “Üzülme. Bu bilgiyi basına sızdıranlar da zaten böyle düşünmeyeceğinizi bildikleri için sızdırıyorlar.” fatihaltayli@haberturk.com
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |