![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Köşe Yazarları forumu içinde "Sıkıldım artık" başlıklı konu görüntüleniyor, "KİMSE kafalarına silah dayayıp zorlamadığı halde televizyon ekranında arzı endam edip "Atatürk’ü sevmiyorum / Humeyni’yi seviyorum" falan diyerek "olay" yaratanların, olay çıktıktan sonra "Ben öyle demek istememiştim / Sözlerim çarpıtıldı" ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 502 Rep: 49297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KİMSE kafalarına silah dayayıp zorlamadığı halde televizyon ekranında arzı endam edip "Atatürk’ü sevmiyorum / Humeyni’yi seviyorum" falan diyerek "olay" yaratanların, olay çıktıktan sonra "Ben öyle demek istememiştim / Sözlerim çarpıtıldı" tarzında "bıdı bıdı" etmelerinden... "Komple" ya da "komplo" yaklaşımının hálá geçer akçe olmasından... Üzerinde fikir yürütmekten aciz kaldıkları her meseleye "Provokasyon" damgasını basıp sıyrılmaya çalışanlardan... Kendilerini zor duruma düşüren her türbanlıya Fadime Şahin muamelesi çekenlerden... Kendi cenahlarından birilerinin yaptıkları densizliklere ses edemeyip, "Yine mi 28 Şubat?" diye rahatlamaya çalışan uyanıklardan... "Başıma bir iş gelmeyecekse Atatürk’ü sevmiyorum" diyen türbanlı kız hakkında jet soruşturma açarak "Atatürk’ü yasal yollar ve zecri tedbirlerle sevdirme" gayretini gösteren savcılardan... Atatürk’e laf çakma cesaretine sahip olmayanların, "Bütün kötülüklerin kaynağı İsmet Paşa’dır" diyerek yaptıkları ucuzluklardan... Koskoca adamların Ahmet Necdet Sezer’e, "Atadığınız üyeler sayesinde Cumhuriyet ayakta duruyor" diyerek selam çakmalarından... Her alanda ödün üstüne ödün verirlerken bir tek "türban" konusunda diretenlerin, türban için "manda altında yaşama haysiyetsizliği"ne bile göz kırpmalarından... kaynak
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |