![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "lıda kullanan arkadaslar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Lida kapsül Sağlık Bakanlığı tarafından satışı yasaklanmış 1.derecede A sınıfında yani yüksek risk kabul edilen toplanması zorunlu kılınan bir ilaçtır. Satan kişi hakkında Kaçak İlaç satma suçundan dava açılır.VE Kaçakçılık ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 33 Rep: 3167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lıda kullanan arkadaslar Lida kapsül Sağlık Bakanlığı tarafından satışı yasaklanmış 1.derecede A sınıfında yani yüksek risk kabul edilen toplanması zorunlu kılınan bir ilaçtır. Satan kişi hakkında Kaçak İlaç satma suçundan dava açılır.VE Kaçakçılık yasaları uygulanır.Sağlık açısından çok tehlikeli ölümle sonuçlanan yan etkileri mevcuttur.Organ yıkımları,düşükle sonuçlanan doğumlara(kullanmayı bıraksanızda aylar sonra görülebiliyor)ve bir sürü yan etki.Bilinçli bir insanın bilinçli zayıflama yöntemleri kullandığı görülür.Çok memnunum diye yapılan yorumlar kişilere yanlış bilgi aktarımıdır.ve suçtur.Çünkü reklame girer. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: lıda kullanan arkadaslar ben kullandım gecen sene nisanda aldım ilk bir haftada bişii olmadı fakat 3haftanın sonunda 6kg verdim ama aradan yaz gecince aynı hızla geri aldım malesef. bugün tekrar kullanmaya karar verdim ve aldım umarım bukez kalıcı veririm ![]() |
| | |
| | #33 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 156 Rep: 15357 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: lıda kullanan arkadaslar zayiflatma ilaclarinin kokeninde genelde "Senna"" sinameki dedigimiz bitkinin yapragi kullaniliyor. Herbal uzakdoguda bu preperatlari endonezya florasindan uretiyor, dolaysiyla ordaki ismi Herbalax , laxative ozelligi ishal etmek genelde cay poseti olarak satiliyor Endonezyadaki firma ALMAN kokenli, ve herba nin asil burosu da almanyada, aksam yediginiz yemek cayi ictikten sonra etesi sabah wc de ishal olarak bosaltiyorsunuz.gece uyurken sizi ,midenizi hic rahatsiz etmiyor sadece uyandiktan sonra ayaga kalkinca . bunun sebbei de senna-sinameki nin icinde baska preperatlar var.mideye zarari yok. hersey dogal.malzemeden yapildigi icin pek fazla zarari yok ancak. biraktiktan sonra bagirsak tembelligine sebebp oluyor bir miktar. 10-20 gunde epey kilo veriliyor.ancak tamamen para tuzagi zayifliyacagim diye verilen para 500-600 ytl ye bir pazarlama sistemleri olusturulmus. asil imalat yeri Endonezya da 1.5 -2 dolara 24 poset cay aliniyor , bizde bu korkunc fiyatlara pazarlaniyor. o yuzden bir mekanizma olusmus durumda. bunun disinda, ilac turu ile zayiflamis birilerini gordum,tanidik bir hanim kadin gercekten zayiflamisti baya buyuk kilolar vermisti ama gercek sagligini kaybetmisti Konusurken Kekeliyordu. kisaca nasil bir guclu ilac verildi bilmem ama buhtemelen beyne kadar hasar vermisti. daha sonra duzeldi az toparlayinca ama. o eski akici konuskanligi yok. dogal zayiflaticilardan , sianameki cayi yaparsaniz hemen hemen ayni etkiye yakin alirsiniz. cunku tamamen ayni kokeninde var. LAXATIVE ishal yapici ozelligi var. peki neler oluyor. gece yediginiz yemek calistirilmadan mideden atiliyor.siz 2 ogunle kaliyorsunuz. bu da zayiflatiyor. tamamen sistem bu. Ama cin cayinin da hafiften laxative etkisi ve bircok yarari var, yan etkisi hemen hemen hic yok,gene de siz kendiniz bilirsiniz. |
| | |
| | #34 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: lıda kullanan arkadaslar Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üyeyüm ve l"LİDA" kelimesini görünce ilgimi çekti. Piyasada kullanmadığım ürün kalmamıştı tamamen bitkisel denilmesine rağmen SÜBİTRAMİN adlı kimyasal madde hepsinde mevcut.. kilo verelim derken ne büyük hatalar yapmışım metabolizmamı o kadar olumsuz şekilde yıpratmışım. Bu ürünleri kullanırken metabolizmamızın hızlı çalıştığını ve kilo vermenin kolaylaştığını gördük. Ama bilmiyorduk ki ürünü kullanmayı bıraktıktan sonra kiloları geri almamızı geçtim bir daha ne kadar beslenmemize dikkat etsek bile kilo verme hızınız inanılmaz şekilde azalıyor. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine "DİOSKORİDES" adlı bir ürünle tanıştım. Bu kez araştırdım ve içeriği tamamen bitkisel. 2 ay düzenli kullandım ve 10 kilo verdim içimde inanılmaz rahttı. hiç bir kimyasal olmadığından verilen kilolarda geri alınmıyormuş. Tarım bakanlığından onaylı. Ben şu an çok mutluyum özgüvenimi tekrar buldum kendimde.. şiddetle tavsiye ediyorum.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |