FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Diyet Fitnes

lıda kullanan arkadaslar

Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "lıda kullanan arkadaslar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Lida kapsül Sağlık Bakanlığı tarafından satışı yasaklanmış 1.derecede A sınıfında yani yüksek risk kabul edilen toplanması zorunlu kılınan bir ilaçtır. Satan kişi hakkında Kaçak İlaç satma suçundan dava açılır.VE Kaçakçılık ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-05-2008, 03:30 PM   #31
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cahilden Dostum Olacağına Alimden Düşmanım Olsun

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor
Cevap: lıda kullanan arkadaslar

Lida kapsül Sağlık Bakanlığı tarafından satışı yasaklanmış 1.derecede A sınıfında yani yüksek risk kabul edilen toplanması zorunlu kılınan bir ilaçtır.
Satan kişi hakkında Kaçak İlaç satma suçundan dava açılır.VE Kaçakçılık yasaları uygulanır.Sağlık açısından çok tehlikeli ölümle sonuçlanan yan etkileri mevcuttur.Organ yıkımları,düşükle sonuçlanan doğumlara(kullanmayı bıraksanızda aylar sonra görülebiliyor)ve bir sürü yan etki.Bilinçli bir insanın bilinçli zayıflama yöntemleri kullandığı görülür.Çok memnunum diye yapılan yorumlar kişilere yanlış bilgi aktarımıdır.ve suçtur.Çünkü reklame girer.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 31-05-2008, 11:01 PM   #32
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

deniserci is on a distinguished road

ben kullandım gecen sene nisanda aldım ilk bir haftada bişii olmadı fakat 3haftanın sonunda 6kg verdim
ama aradan yaz gecince aynı hızla geri aldım malesef. bugün tekrar kullanmaya karar verdim ve aldım umarım bukez kalıcı veririm
deniserci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 31-05-2008, 11:31 PM   #33
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

zayiflatma ilaclarinin kokeninde genelde "Senna"" sinameki dedigimiz bitkinin yapragi kullaniliyor.

Herbal uzakdoguda bu preperatlari endonezya florasindan uretiyor, dolaysiyla ordaki ismi Herbalax , laxative ozelligi ishal etmek genelde cay poseti olarak satiliyor
Endonezyadaki firma ALMAN kokenli, ve herba nin asil burosu da almanyada,

aksam yediginiz yemek cayi ictikten sonra etesi sabah wc de ishal olarak bosaltiyorsunuz.gece uyurken sizi ,midenizi hic rahatsiz etmiyor sadece uyandiktan sonra ayaga kalkinca . bunun sebbei de senna-sinameki nin icinde baska preperatlar var.mideye zarari yok.
hersey dogal.malzemeden yapildigi icin pek fazla zarari yok ancak. biraktiktan sonra bagirsak tembelligine sebebp oluyor bir miktar.

10-20 gunde epey kilo veriliyor.ancak tamamen para tuzagi zayifliyacagim diye verilen para 500-600 ytl ye bir pazarlama sistemleri olusturulmus. asil imalat yeri Endonezya da
1.5 -2 dolara 24 poset cay aliniyor , bizde bu korkunc fiyatlara pazarlaniyor. o yuzden bir mekanizma olusmus durumda.

bunun disinda, ilac turu ile zayiflamis birilerini gordum,tanidik bir hanim
kadin gercekten zayiflamisti baya buyuk kilolar vermisti ama gercek sagligini kaybetmisti Konusurken Kekeliyordu. kisaca nasil bir guclu ilac verildi bilmem ama buhtemelen beyne kadar hasar vermisti.
daha sonra duzeldi az toparlayinca ama. o eski akici konuskanligi yok.

dogal zayiflaticilardan , sianameki cayi yaparsaniz hemen hemen ayni etkiye yakin alirsiniz. cunku tamamen ayni kokeninde var. LAXATIVE ishal yapici ozelligi var.

peki neler oluyor. gece yediginiz yemek calistirilmadan mideden atiliyor.siz 2 ogunle kaliyorsunuz. bu da zayiflatiyor. tamamen sistem bu.

Ama cin cayinin da hafiften laxative etkisi ve bircok yarari var, yan etkisi hemen hemen hic yok,gene de siz kendiniz bilirsiniz.
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-06-2008, 02:04 AM   #34
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

şişkoydum :) is on a distinguished road

Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üyeyüm ve l"LİDA" kelimesini görünce ilgimi çekti. Piyasada kullanmadığım ürün kalmamıştı tamamen bitkisel denilmesine rağmen SÜBİTRAMİN adlı kimyasal madde hepsinde mevcut.. kilo verelim derken ne büyük hatalar yapmışım metabolizmamı o kadar olumsuz şekilde yıpratmışım.

Bu ürünleri kullanırken metabolizmamızın hızlı çalıştığını ve kilo vermenin kolaylaştığını gördük. Ama bilmiyorduk ki ürünü kullanmayı bıraktıktan sonra kiloları geri almamızı geçtim bir daha ne kadar beslenmemize dikkat etsek bile kilo verme hızınız inanılmaz şekilde azalıyor.

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine "DİOSKORİDES" adlı bir ürünle tanıştım. Bu kez araştırdım ve içeriği tamamen bitkisel. 2 ay düzenli kullandım ve 10 kilo verdim içimde inanılmaz rahttı. hiç bir kimyasal olmadığından verilen kilolarda geri alınmıyormuş. Tarım bakanlığından onaylı.

Ben şu an çok mutluyum özgüvenimi tekrar buldum kendimde.. şiddetle tavsiye ediyorum..
şişkoydum :) isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil