![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "Erkekler icin zayıflama programı" başlıklı konu görüntüleniyor, "UYANINCA Bir bardak oda sıcaklığında su için KAHVALTI 1 porsiyon mevsim meyvesi, şekersiz çay ya da kahve (yapay tatlandırıcı kullanılabilir), 2 ince dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde diyet ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler icin zayıflama programı UYANINCA Bir bardak oda sıcaklığında su için KAHVALTI 1 porsiyon mevsim meyvesi, şekersiz çay ya da kahve (yapay tatlandırıcı kullanılabilir), 2 ince dilim kepek ekmeği, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde diyet kaşar peyniri, 4 adet yağsız yeşil zeytin, 1'er adet söğüş domates ve salatalık KUŞLUK 1 porsiyon mevsim meyvesi ÖĞLE 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış mevsim salatası, 200 gram karışık ızgara, 2 ince dilim kepek ekmeği, 1 su bardağı diyet yoğurt İKİNDİ 1 porsiyon mevsim meyvesi AKŞAM 1 kase yağsız tahıl çorbası, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış 4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1.5 su bardağı haşlanmış kepekli makarna ya da pilav veya 12 yemek kaşığı kuru baklagil, 1 su bardağı diyet yoğurt, 1 tatlı kaşığı ile hazırlanmış sınırsız yeşil salata GECE 2 porsiyon mevsim meyvesi YATARKEN Bir bardak oda sıcaklığında su için Not : Tüm diyet listeleri doktor gözetiminde uygulanmalıdır. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Erkekler icin zayıflama programı Tam ben erkekler ve kadınlar için farklı bir diyet uygulanmalı mı diye soru soracak iken bu konu açıldı. Deneyeceğim 1 haftalığına. Umarım dayanabilirim çünkü genel anlamda yemek ve tatlı konusunda bir zafiyetim vardır. Konu güzel |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |