FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Diyet Fitnes

Yemeğin esiri misin ?

Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "Yemeğin esiri misin ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Fazla kilolarının nedeni yemeğin esiri olman mı ? Kendinizi moralsiz hissettiğinizde tatlı porsiyonlarını iki misline mi çıkarıyorsunuz? Sıkıntılı zamanlarda kendinizi abur cuburla mı avutuyorsunuz? Cevabınız 'evet' ise duygusal bir aşırı ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-01-2008, 05:39 PM   #1
Uye Grubu

DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor
Yemeğin esiri misin ?

Fazla kilolarının nedeni yemeğin esiri olman mı ?

Kendinizi moralsiz hissettiğinizde tatlı porsiyonlarını iki misline mi çıkarıyorsunuz? Sıkıntılı zamanlarda kendinizi abur cuburla mı avutuyorsunuz? Cevabınız 'evet' ise duygusal bir aşırı yiyici olabilirsiniz.Duygu dünyasındaki değişim yeme alışkanlığına da yansıyor. Böyle zamanlarda "açlık" fiziksel olmaktan öte duygusaldır, bu da fazla kalori alınması demek. Sağlık ve mutluluğunuz tehdit altında olmaya başladığında artık buna dur deme zamanı gelmiştir. Kontrolü yeniden ele geçirmek için işte size 7 öneri:

1.Evinizin düzenini gözden geçirin: Buzdolabınızı yiyecek ile doldurmayın. Unutmayın ki, satın aldığınız her fazla gıda onu tüketmeniz demektir. Kulağınıza küpe olsun, günlük ihtiyacınız kadar gıda alışverişi yapmak ideal olan kontrol yöntemidir.

2.Kışkırtıcı etkenlerden uzak durun: Bazen sizi yemeğe iten yalnızca gıdanın kendisi değil onu yediğiniz mekandır. Burada anahtar sözcük rutini değiştirmek olmalı. Eğer kebaptan önce gelen sıcacık lavaş içine sürüp yediğiniz acılı ezmeden vazgeçemiyorsanız o vakit bir süre kebapçıya gitmemeye özen gösterin.

Televizyon önünde atıştırılan mısır patlakları her film öncesi hazırlanıyorsa bir süre için televizyon seyrederken elinizi oyalamak adına dergi, kitap karıştırmayı deneyin! Eve dönerken uğradığınız köşedeki şirin pastanenin küçük pastaları da kışkırtıcı bir başka etken değil mi? O vakit bir süre yolunuzu değiştirmekte fayda var.
Sponsored Links
Alt 25-01-2008, 07:10 PM   #2
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
Cevap: Yemeğin esiri misin ?

Nilayy bu konuyu açmayacaktınn beni can evimden vurdunnn
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 25-01-2008, 10:25 PM   #3
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Yemek gibisi var mı ??? :)) Yıllarca hep resmen bir obur gibi yedim ama 50 kilonun üstüne çıkmadım . Doğum yapınca nasıl bir değişikliğe uğradıysa hormonel yapım , yarısını yememe rağmen altmışın altına inemiyorum . Takıldım altmışa :( Diyet yapmayı ise beceremiyorum . Sanırım son çare hap kullamaya başlayacağım zira hiç alışık değilim bu kiloya .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 25-01-2008, 10:30 PM   #4
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

off evet yaa evett üzüntülü anlarımda da mutlu anlarımda da kendimi bonibona vermekten alamıorum :) film izlerken ders çalışırken tw izlerken elimden bonibon düşmüo biberon gibi..valla bu işin sonunu ben de merak ediorum :)
Alt 25-01-2008, 11:04 PM   #5
Super Aktif

SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Alıntı:
kAoSs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
off evet yaa evett üzüntülü anlarımda da mutlu anlarımda da kendimi bonibona vermekten alamıorum :) film izlerken ders çalışırken tw izlerken elimden bonibon düşmüo biberon gibi..valla bu işin sonunu ben de merak ediorum :)
.

aynen bende öyle valla tartıya çıkmaktan korkuyorum
Alt 25-01-2008, 11:17 PM   #6
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yemek gibisi var mı ??? :)) Yıllarca hep resmen bir obur gibi yedim ama 50 kilonun üstüne çıkmadım . Doğum yapınca nasıl bir değişikliğe uğradıysa hormonel yapım , yarısını yememe rağmen altmışın altına inemiyorum . Takıldım altmışa :( Diyet yapmayı ise beceremiyorum . Sanırım son çare hap kullamaya başlayacağım zira hiç alışık değilim bu kiloya .
Sakın ablacım sen tam ideal kilondasın.Sakın hap,diyet falan uygulama sen byle fıstık gibisin canım benim.Zayıfladığını grmeyim senin

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 25-01-2008, 11:20 PM   #7
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Alıntı:
doğangüneş´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakın ablacım sen tam ideal kilondasın.Sakın hap,diyet falan uygulama sen byle fıstık gibisin canım benim.Zayıfladığını grmeyim senin
hhahhahaahha canım sen bana bunu hergün söylesene , ben de moral depolayayım sayende
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-01-2008, 11:25 PM   #8
Super Aktif

SUPERMEYDAN

neden kimse bana selinam sende fıstık gibiisn demiyooooooooo.
ben şişkoyum demi ondan demiyosunuz küstüm ben

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:46 PM .