![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "ETKİN ve DOĞAL ZAYIFLAMA İLACI(BULGARİSTAN'DAN İTHAL)" başlıklı konu görüntüleniyor, "BAŞTA ZAYIFLAMAK İSTEYENLER OLMAK ÜZERE DİKKAT!!!: Yakın zamanda yurtdışından ithal bi ilaç tanıdım.Yeni tanışmış olduğum bu ilaç zayıflama konusunda çok kısa zamanda(düzenli kullanıldığı taktirde 2 ay kadar bir sürede) ve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | 2 AYDA MİNİMUM 10 KİLO VERİN!!!DOĞAL ZAYIFLAMA İLACI(BULGARİSTAN'DAN İTHAL) BAŞTA ZAYIFLAMAK İSTEYENLER OLMAK ÜZERE DİKKAT!!!: Yakın zamanda yurtdışından ithal bi ilaç tanıdım.Yeni tanışmış olduğum bu ilaç zayıflama konusunda çok kısa zamanda(düzenli kullanıldığı taktirde 2 ay kadar bir sürede) ve sağlıklı bir şekilde kilo verdirmektedir.İlacı bulgaristan'ın başkenti sofya'daki tanınmış diyetisyen Dr.Lozanov hazırlamıştır.İlaç orada onlarca insan tarafından denenmiş ve başarılı sonuç vermiştir.Türkiye'deki tanıdıklarım bu kısa sürede 85 kilodan 63 kiloya;76 kilodan 62kiloya varan muazzam zayıflama oranlarına ulaştılar.Bu ürünü oradaki bir tanıdığım vasıtasıyla tanıma fırsatı buldum.Bende bu ilacı oradan ülkemize ithal etmeye karar verdim.şuanda elimde bu ilaçtan bulunmaktadır.ilacın kullanım alanları şöyle;zayıflama,böbrek hastalıkları,sinüzit,kabızlık,hemoroit ve sarılık hastalıklarına derman olduğunu söyleyebilirim.ilaç eczanelerde satılmadığı için şuan için bir isime sahip değilAyrıca ilaç %100 doğal ve bitkisel ürünlerden yapıldığı için hiçbir şekilde yan etkisi yoktur!İlaçla ilgilenen kişiler (MAIL ADRESI SILINMISTIR) adresinden bana ulaşabilirler...isteyenlere orada çok daha ayrıntılı bilgi verebilirim ve ilacı deneme imkanı sağlayabilirim!Ben Bursa'da ikamet etmekteyim!
__________________ LİFE is LİFE!! Konu velikustepe tarafından (22-09-2007 Saat 06:55 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 444 Rep: 43476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ETKİN ve DOĞAL ZAYIFLAMA İLACI(BULGARİSTAN'DAN İTHAL) Arkadaslar! doktor kontrolu olmadan ,Saglık Bakanlıgından onaylı olmayan hicbir ilacı kullanmayınız. İlacın yan etkilerinden dolayı bozulan saglıgınızdan Sitemiz supermeydan.net sorumlu olmayacaktır. KONU KAPATILMISTIR
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |