![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "Yardım edin ne olur:(" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ya arkdaşlar o kadar mesaj yazdım hiçbirine cevap vermiosunuz??? Benim zayıflamam lazım ne olur kesin çözümü olan denenmiş bişeyler söyleyin!!!!!!!! :1:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Yardım edin ne olur:( Ya arkdaşlar o kadar mesaj yazdım hiçbirine cevap vermiosunuz??? Benim zayıflamam lazım ne olur kesin çözümü olan denenmiş bişeyler söyleyin!!!!!!!! :1: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 389 Rep: 37949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Tavsiyen için çok tşk ederim ama bunlardan başka kısa sürede sonuç alabileceğim bişeyler istiyorum. Bitkiler gibi ....................... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( çok basit akşamları az yemek ye sabahları düzenli kahvaltı yap gün ortasında abur cubur yeme sabahları aç karına sıcak su iç bol koşu veya yürüyüşe çık sebze türlerini ağırlıklı ye hamurlu ve yağlı yemeklerden kaçın kepek ekmeği ye daha ayrıntılı bilgi için sorularınızı bekliyorum
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( her yöntemi yaptın ve zayıflayamıyorsan bir doktara git kan değerlerini ölçtür.guatr felan çıkmassa yine doktor kontrolunda bir diet programı izle ve spora yazıl.bundan başka çözümü yok.[bitki yemekle zayıflansaydı inekler çöp gibi olurdu::)] |
| | |
| | #6 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 149 Rep: 14630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Alıntı:
Duyanda seni çöp gibi bişe sanacak:) | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( valla yarın doktora gidiyorum.okuyanda beni 100 kilo sanacak.balık etliyim o kadar:) |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 149 Rep: 14630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Somon balığım benim!!!!!!!!!!!!!!! Şaka şaka ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Alıntı:
kilo aldırmıyor ayrıca hayvan türlerine gelince keçilerde zayıfdır :) yani sizin anlayac ağınız şekilde söyleyeyim ne kadar arpa o kadar kilo demek :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 186 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Bence hazmı kolaylaştıran Maydanoz ye bence... Yada mesela sürekli Kaysı ye |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |