![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "Yardım edin ne olur:(" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: carpediemcan ´isimli üyeden Alıntı ozi bizmi acele ediyoruz gitmek için yoksa onlar evlenmek içinmi acele edyorlar anlamadım.bu arada ben ankaradayım nasıl olacak şimdi? nedesem bilmem ki ben sizin yerinizde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #51 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Alıntı:
olursada hayırlısı olsun ne diyelim bakarsınız bekarlıktan daha iyi olur ayrıca okul kısmına gelince hayatta herşeyden önemlidir mutlaka okul bitmesi lazım
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #52 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( bi nişanda ankara da yaparız senin için:biggrin::biggrin::biggrin: |
| | |
| | #53 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( okulumu bitiricem zaten ona kimse engel olamaz |
| | |
| | #54 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( tabi önce okul koca nasıl olsa olsada olur olmasada:)kızmayın erkekler |
| | |
| | #55 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( doğru söze ne hacett kızmaya hakları yok zaten :rolleyes: |
| | |
| | #56 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Alıntı:
koca bulunur ama kayıt ettiğin yılları ve bir daha kazanamayacağın üniversite diplomanı asla bulamassın aman sakın okulu bırakma
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #57 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 228 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( bence de kızacak birşey yok... Sonuçta evlenirken kendi işinin olması önemlidir... Önce okul sonra evlilik |
| | |
| | #58 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( bunun farkındayım zaten. Arkadaşlar ben çıkıyorum artık işlerim var hep gırgır olmaz dimi öptüm kızlar by by |
| | |
| | #59 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Allaha emanet ol salıcakla kal fakat sakın okul bitmeden hayatının bitmesine izin verme :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #60 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( Elimde tam sana göre bi ilaç var.Bulgaristandan ithal!!kullanan yakınlarım çokk iyi sonuç aldılar..eğer sende denemek istersen bnmle irtibata gecebilirsin..ilaç sadece bnde mevcut ilaçla ilgili genel bilgiye burdan ulaşabilirsin==>> http://www.supermeydan.net/forum/forum319/
__________________ LİFE is LİFE!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |