![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "Yardım edin ne olur:(" başlıklı konu görüntüleniyor, "görünüm güzel olmuyor ama o zmanda..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( görünüm güzel olmuyor ama o zmanda |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( bazıları zayıf sever bazıları etli butlu.ama genelde köylerde etlibutlu severler niye biliyormusun güzel olduğu için değil.daha iyi iş yapar diye.şehirde herzaman zayıfı makbuldur bence.
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( bayanların vücut değil ruh güzelliği önemlidir Bunu sakın unutmayın
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #24 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( aman sende şimdi sakın gaza gelme sadece çok zayıf olma bakımlı ol sporunu yap güzel görünmek başka tabiki.aynaya baktığında kendini beğen diğerleri bahane. hem şimdi sen gözünü yum nişan kıyafetinin içinde ne kadar güzel olduğunu hayal et ve istediğin giyisiyi almak için spor yap.düğün ne zaman gelelim |
| | |
| | #26 |
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( canım yaaaaaa düğün seneye inşallah daha nişan olmadı nişan olsunda düğüne var daha nişana beklerim hayatım bu arada zaten yürüyüşe başladım ama daha dün :biggrin: |
| | |
| | #27 |
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( nişana beklerim dediysem düğünede tabiiii :) |
| | |
| | #28 |
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( ooo süper. süpermeydan daki herkesi toplar gelirim bak ona göre:)yüzme imkanın varsa bol bol yüz.mekik çek.bide yemek yemeyi düşünme sağlıklı olmayı düşün.seni sevdim:) |
| | |
| | #29 |
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( sağol canım lafta kalmasın ama bende seni sevdim bu arada :) |
| | |
| | #30 |
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yardım edin ne olur:( arkadaşlar düğüne gidiyoruz duydunuzmu davetliyiz.kimler geliyor bakalım?= |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |