FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Diyet Fitnes

Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!!

Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar varmı öyle zayıflamak için kullandığınız veya bildiğiniz bitkiler, varsa lütfen paylaşır mısınz???? Ben tere otu ve kiraz sapını duydum sinameki...... Hadi bilenler söylesin ihtiyacımız vaarrrrrr..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-08-2007, 12:32 PM   #1
Yeni Uye

yellow_hot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YooooOOOOKKKK... HiÇBiRŞeY YoooOOOKKKK....

yellow_hot will become famous soon enoughyellow_hot will become famous soon enough
Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!!

Arkadaşlar varmı öyle zayıflamak için kullandığınız veya bildiğiniz bitkiler, varsa lütfen paylaşır mısınz???? Ben tere otu ve kiraz sapını duydum sinameki...... Hadi bilenler söylesin ihtiyacımız vaarrrrrr
yellow_hot isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 02-08-2007, 01:14 PM   #2
Yeni Kayıt
Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez.

Blog Mesajları: 4
ZeyNeP has a spectacular aura aboutZeyNeP has a spectacular aura aboutZeyNeP has a spectacular aura about
Cevap: Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!!

İngiltere'de yayımlanan Daily Mirror Gazetesi en iyi zayıflatan 10 yiyeceği belirledi. En çok zayıflatan yiyecekler ve vücutta yaptıkları etkiler şöyle...

Alıntı:
Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu.

Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi: (Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma: Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz: Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf: Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor.
NOT: Kilo sorunum olmadıgından bu yiyeceklerin hangisi daha cok zayıflatır veya zayıflatırmı bilemeyecegim. Ama arastırma sonucları yukarıda. umarım yardımcı olmusumdur.
ZeyNeP isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 02-08-2007, 01:20 PM   #3
Yeni Uye

yellow_hot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YooooOOOOKKKK... HiÇBiRŞeY YoooOOOKKKK....

yellow_hot will become famous soon enoughyellow_hot will become famous soon enough
Cevap: Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!!

ŞK EDERİM ÇOK SAĞOL
yellow_hot isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-12-2007, 03:00 PM   #4
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

windowslive has a spectacular aura aboutwindowslive has a spectacular aura about
rose Cevap: Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!!

Alıntı:
yellow_hot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar varmı öyle zayıflamak için kullandığınız veya bildiğiniz bitkiler, varsa lütfen paylaşır mısınz???? Ben tere otu ve kiraz sapını duydum sinameki...... Hadi bilenler söylesin ihtiyacımız vaarrrrrr
kurutulmuş turunç kabuğunu kaynatıp suyunu için metobolizmanın hızlı çalışmasına yardımcı olacaktır.
windowslive isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil