![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Diyet Fitnes forumu içinde "Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar varmı öyle zayıflamak için kullandığınız veya bildiğiniz bitkiler, varsa lütfen paylaşır mısınz???? Ben tere otu ve kiraz sapını duydum sinameki...... Hadi bilenler söylesin ihtiyacımız vaarrrrrr..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!! Arkadaşlar varmı öyle zayıflamak için kullandığınız veya bildiğiniz bitkiler, varsa lütfen paylaşır mısınz???? Ben tere otu ve kiraz sapını duydum sinameki...... Hadi bilenler söylesin ihtiyacımız vaarrrrrr ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Nerden: Eskisehir Yaş: 19
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 243 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!! İngiltere'de yayımlanan Daily Mirror Gazetesi en iyi zayıflatan 10 yiyeceği belirledi. En çok zayıflatan yiyecekler ve vücutta yaptıkları etkiler şöyle... Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: Zayıflamaya yardımcı bitkiler!!!! ŞK EDERİM ÇOK SAĞOL ![]() |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |