![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Modayı takip eder misiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar yeni bir anket modayı takip edermisiniz? yoksa kendi modacınız kendiniz misiniz?:Entusiasmado: ekolay..."
| Anketimiz: Modayı takip eder misiniz? | |||
| Evet, giydiklerim mutlaka modaya uygun olmalı. | | 1 | 6,25% |
| Bütçeme uyduğu takdirde takip ederim... | | 0 | 0% |
| Hayır, giydiklerimin moda olup olmadığı önemli değil. | | 1 | 6,25% |
| Moda iyi bir şey olsaydı 6 ayda bir değiştirmezlerdi" lafına katılıyorum | | 1 | 6,25% |
| Moda, insanın kendine yakışanı giymesidir! :) | | 13 | 81,25% |
| Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Modayı takip eder misiniz? Evet arkadaşlar yeni bir anket modayı takip edermisiniz? yoksa kendi modacınız kendiniz misiniz?:Entusiasmado: ekolay
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 211 Rep: 21087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? Moda, insanın kendine yakışanı giymesidir! :) ben böle düsünüyorum...... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? Moda müsrif kapitalizmin kadınları sömürme operasyonudur. Pek çok kimse kişinin kendisine yakışanı giymesi diyecek ama, Hakikat bunun tersi,yakışan değil,daha çok yakıştırılan seçiliyor. Şimdi bir erkeğin alacağı elbisede eşinin tercih önceliği yok mu? Kadının elbisesinde arkadaşlarının,ne bileyim dostlarının etkisi yok mu? Bana göre var,hem de çok. Hal böyle olunca da, Moda bu fakirin semtine uğramaz!
__________________ Konu mustadaf tarafından (07-10-2008 Saat 06:35 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? Klasik söz.MODA YAKIŞANDIR. |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: uşaq/siwaslı bi adıda CéHéNNéM Yaş: 12
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? walla her qün spor qiyerim yani eşofman hiç qot pantolan falan qiymem öle doğal we qüzelimdir (şaqa tabi qzl deilim ama doğalımdır) |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? Moda takıntım yoktur, ne beğenir isem yakışıyor ise onu tercih ederim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 281 Rep: 27815 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? Giydiklerime önem gösteririm ama modayı takip etmem ...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 418 Rep: 41661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? Moda muhakkak ınsanın kendine yakışandır ama moda insanın kendı tenine gore renk seçimi, kendi fiziğine göre model seçimidir. insanların tüketime yönelik bir yaşam biçimi seçmesini sağlamak için oturtulmuş bir sistem olup bundan tek karlı çıkanlar o sistemin parçalarıdır. Modaya uyabilirsiniz yeni bir trendden uzak kalmayınız ancak moda olarak size dayatılan ile gerçekten güne aykırı olmamak adına yapacağınız alış verişe dikkat ediniz. Hukumdar sizler olun çünkü parayı kazanan sızlersiniz. Kendi kazancınızın hükümdarının başkası olmasına müsaade etmeyin..
__________________ Eftelya |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |