![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Modayı takip eder misiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ok06 yakışır arkadaşıma ALKIŞ bi sen çıktın takip eden.. Moda ne kadar rahatsız oluyorum bu laftan para düşmanı meret bi denedim takip edeyim diye yetişemiyorum ki merete.. takip edeceğiz diye ..."
| Anketimiz: Modayı takip eder misiniz? | |||
| Evet, giydiklerim mutlaka modaya uygun olmalı. | | 1 | 6,25% |
| Bütçeme uyduğu takdirde takip ederim... | | 0 | 0% |
| Hayır, giydiklerimin moda olup olmadığı önemli değil. | | 1 | 6,25% |
| Moda iyi bir şey olsaydı 6 ayda bir değiştirmezlerdi" lafına katılıyorum | | 1 | 6,25% |
| Moda, insanın kendine yakışanı giymesidir! :) | | 13 | 81,25% |
| Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Modayı takip eder misiniz? ok06 yakışır arkadaşıma ALKIŞ bi sen çıktın takip eden.. ![]() Moda ne kadar rahatsız oluyorum bu laftan para düşmanı meret bi denedim takip edeyim diye yetişemiyorum ki merete..takip edeceğiz diye koştuğunamı yanan paranamı yanan rezilli diz boyu tavsiye takip edecekseniz mutlaka özel arabanız olsun.. ozaman kolay oluyor modayı takip etmek.. Anlayana...!!! ![]()
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |