![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "televole websitesi :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hoşuma giden bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim. Ben bu siteye televole sitesi adını taktım ama gerçek site ismi RestyleMe.com. Sitenin amacı isminden de tahmin edilebileceği gibi insanların sizin tarzınız hakkında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Hoşuma giden bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim. Ben bu siteye televole sitesi adını taktım ama gerçek site ismi RestyleMe.com. Sitenin amacı isminden de tahmin edilebileceği gibi insanların sizin tarzınız hakkında ne düşündüğünü anlamak. Mesela yeni saç modeliniz ya da son aldığınız takım elbise hakkında insanların ne düşündüğünü öğrenmek icin kullanabileceginiz bir site.... Ben kararsız birisi olduğum için baya işime yaradı faydalanmak isteyen olursa adres: |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: televole websitesi :) Alıntı:
UyarıBizde bu siteyi gelin kendi sitelerinizi tanıtın diye açmıştık zaten :( | |
| |
![]() |
| Etiketler |
| moda, tarz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |