FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Giyim & Moda

saarii Dunyanin ilk kadin kiyafeti

Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "saarii Dunyanin ilk kadin kiyafeti" başlıklı konu görüntüleniyor, "sarii dunyanin ilk kadin kostumudur, dikissizdir. Halen bu haliyle bir modadir ve giyilmeye devam eder ,tabii modaya da uyar. 4- 5 metrelik bi kumas parcasi kadin o kadar guzel kapatir ..."

Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 01:46 AM   #1
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
saarii Dunyanin ilk kadin kiyafeti

sarii dunyanin ilk kadin kostumudur, dikissizdir. Halen bu haliyle bir modadir ve giyilmeye devam eder ,tabii modaya da uyar.

4- 5 metrelik bi kumas parcasi kadin o kadar guzel kapatir ki kendini kostum olur bir bez parcasi,, ellerinde kina burnunda hizma, klasik bir hint zenginligi

Hindistanda 1 saarii 3 dolar dan baslar, ve giyilebilir..satenenler
ipek saarii ler de 20 -30 dolardanbaslar

asagidakiler gelinlik

ortalama 100 dolarlik sarilerdir bunlar ipek

bunlar da gunluk saarii kizlarin gunluk giydigi

sadece goz zevkiniz icin ,
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 10-06-2008, 02:01 AM   #2
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dostum! kadinlara inanma...

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor
Cevap: saarii Dunyanin ilk kadin kiyafeti

daha gecen gun aldim hic de okadar ucuz degil yani..gerci benimki bulunmaz hint kumasi degil otantik bisey:P...dikissiz olmalari super...dolan dolan tarz yarat..cok keyifli...:)
Alt 11-06-2008, 09:50 AM   #3
Eski Üye

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor

Alıntı:
anarshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
daha gecen gun aldim hic de okadar ucuz degil yani..gerci benimki bulunmaz hint kumasi degil otantik bisey:P...dikissiz olmalari super...dolan dolan tarz yarat..cok keyifli...:)
Bende Hindistanli arkadaslarimdan bu elbiselerin pahali oldugunu duyuyorum cok guzel modelleri var ayrica ama ben sevgili anarshe gibi dolanip dolanip tarz yaratmiyorum bakmakla yetiniyorum ama dogrusu benide ozendirdin anarshe denesemmi ne?
ikinci elbise renk olarakta model olarakta digerinden guzel..Emeginize saglik Orkun bey...
Alt 11-06-2008, 10:22 AM   #4
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

sadece 3 dolar , aslinda turkiyeden aldiginiz kumaslar zaten hint malidir kenarlari dikik bir kumas ta sarii olur, sadece bunu nasil kiyafet gibi saracaginizi ogrenin :Entusiasmado: oluyor
genelde olcusu yakalsik 4- 5 metreye yakin bir kumas enini bilmiyorum cunku ingilizlerim olcusunu kullanirlar kusuratli cikar.
ipek olanlar 30 dolar gibi bir fiyattan basliyor,,yalniz ipek dedigim naylon karisimi saf ipek degil saten e kaciyor saf ipekler 100 dolara yakin 70 dolarlarda basliyor

BOMBAY mumbaii ara sokaklarinda eger gezerseniz enteresan mistik bir hava ile karsilasirsiniz. Cok pahali siyah bir mercedes ten bir hatun cikiyor, kast in ust irkindan bembeyaz bir ten. tirnaklari bile boyali , herkes simsiyah bir deriye sahipken , yaninda koruculari var
herhangi bir dukana daliyor yuzyuze gelebiliyorsunuz.

fakat bu elbisesinden cok kaliteli oldugunu anliyorsunuz o hanimin.. herkes yaklasamiyor.
sokaktan herhangi biri yaklasamiyor. sadece satici ile muhattap oluyor. ancak bir yabanci ile konusabiliyor. kendi sinifinin alti ile konusmasi ancak is icin. bunun gibi enteresanliklar var . Siniflanma hindistanda cokcasi gelenek. bir siniftan dogan ayni sinifta kaliyor. Hintlilerde hirsizlik yapan, copculuk yapan, lokantyada calisan insanlar meslek guruplarina ayrilmis, kast sitemi deniliyor. fakat cok guzel kizlari var ust sinifin, bu bir melezleme mi ?bakim yapma mi ? yoksa gercek hint mi bilemem , mavi gozlu , belki ingilterede biryerlerde egitim gormus.

cok enteresanliklar var

ipegin gercek oldugunu nasil anliyorsunuz onu belirteyim:: bu 5 metrelik saarii
evlilik yuzugunun icinden gecerse ipektir kalitelidir..

eger ipegi yakasaniz gri renkli kul birakir, naylon olan ise kivrilir yakinca

diyelim kivrildi naylon kokusu geldi ama gri kul kaldi :: naylon ipektir
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil