![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Kadınlar kimin için giyinir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgilileri için mi? yoksa diğer kadınlarla yarıştıkları için mi?yoksa aynaya bakınca kendilerini iyi hissetmek için mi? ben kendimi iyi hissetmek istiyorum, ondan giydiğimde kendimi iyi hissettiğim şeyleri tercih ediyorum.. ama ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgilileri için mi? yoksa diğer kadınlarla yarıştıkları için mi?yoksa aynaya bakınca kendilerini iyi hissetmek için mi? ben kendimi iyi hissetmek istiyorum, ondan giydiğimde kendimi iyi hissettiğim şeyleri tercih ediyorum.. ama farklı fikirler var... sizin ki hangisi?bu kadar para döküp alışveriş yapıyoruz... ne için? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadınlar kimin için giyinir? Kadınlar dikkat çekmek güzel görünmek için ve seksapelitesini artırmak için giyinir. İçinde kendilerini daha iyi hissettikleri için giyinirler.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar kimin için giyinir? kadinlar kadinlar icin giyinir,erkekler icin soyunur...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadınlar kimin için giyinir? Zaten bütün cevapları bu kadar akılcı.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 233 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar kimin için giyinir? kadinlar kadinlar icin giyinir,erkekler icin soyunur bu iyi bir cevapti tam oturdu. uzun anlatmadan |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Kadınlar kimin için giyinir? Erkekler için soyunduklarına göre herhalde üşümesinler diye giyinirler. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kadınlar kimin için giyinir? kadınlar ne için giyindiklerini kendileri biliyormu ki :))))))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #8 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar kimin için giyinir? Alıntı:
Acaba sen ne dediğini biliyor musun?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |