![]() |
|
| | |||||||
Heh he siz hiç 'gün' e giden kadın görmediniz sanırım... O kadar çok süslenilen ve o kadar çok süslü kadının bulunduğu bir ortam daha yoktur yeryüzünde sanırım :) Üstüne, bir
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Heh he siz hiç 'gün' e giden kadın görmediniz sanırım... O kadar çok süslenilen ve o kadar çok süslü kadının bulunduğu bir ortam daha yoktur yeryüzünde sanırım :) Üstüne, bir tane bile erkek yoktur o ortamda...
__________________ Iskartaya ayırın beni bütün ayrılıklardan Küsmedim; kârdayım yediğim dayaktan... (Yılmaz Erdoğan) |
| | |
| | #12 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 22
Rep Gücü: 36583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
güne giderken uçarakmı gidiyorlar peki benim bildigim yürüyerek gidiyorlar yoldada erkek olmama ihtimali yok dimi her halukarda sonuç aynı yere çıkıyor....
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() | Hım bunu düşünmemiştim doğrusu... Şu halde 'Gün' amaç değil araç oluyor... Çok hin doğrusu şu kadınlar...
__________________ Iskartaya ayırın beni bütün ayrılıklardan Küsmedim; kârdayım yediğim dayaktan... (Yılmaz Erdoğan) |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 22
Rep Gücü: 36583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evt sn suhran tahmin yürütünce bu sekilde sonuç çıkıyor günah almayı sevmem.... bazı kadınlar bunu düşünmüyo olabilir ama çoğunluk bu sekilde
__________________ Türk milleti aynı para gibidir. içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir! | |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Nerden: ankara
Rep Gücü: 22027 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzelliğin on par etmez bu bendeki aşk olmasa eğlenecek yer bulaman gönlümdeki köşk olmasa tabirin sığmaz kaleme derdin dermandır yareme ismin yayılmaz aleme aşklarda meşk olmasa kim okurdu kim yazardı bu düğümü kim çözerdi koyun kurt ile gezerdi fikri başka başk'olmasa güzel yüzün görülmezdi bu aşk bende dirilmezdi güle kıymet verilmezdi aşık ve maşuk olmasa senden aldım bu feryadı bu imiş dünyanın tadı anılmazdı veysel adı o sana aşık olmasa AŞIK VEYSEL
__________________ GÜLÜMSE,YARIN DAHA KÖTÜ OLACAK... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |