![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Tesetturde moda" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tesetturlu bayanlar iste ''Tekbir'in'' sizler icin hazirladigi katolog. Hepsi cok guzel ama ben en cok ikinci resimdeki modelleri begendim bakalim sizin seciminiz hangisi olacak...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tesetturde moda Tesetturlu bayanlar iste ''Tekbir'in'' sizler icin hazirladigi katolog. ![]() Hepsi cok guzel ama ben en cok ikinci resimdeki modelleri begendim bakalim sizin seciminiz hangisi olacak.
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birkac tanede esarp modeli
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | işte dünya güzeli bunlar Allahım bu ne güzelliktir.bana da böyle türbanlı hanım hanım cık bir eş nasip et.bunlar dünyanın en güzel bayanları benim için |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: işte dünya güzeli bunlar |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | işte dünya güzeli bunlar |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: Tesetturde moda çok güzel kıyafetler ama benim onları giyebilmem için biraz daha zayıflamam lazım nilayyyyy
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tesetturde moda Kıyafetlerde bayanlarda güzel buna diyecek birşey yok.Ben tesettür giyimin son zamanlardaki atılımını beyenerek izliyorum.Yapanların eline sağlık. Gelelim yorumlara.Üzüldüm erkeklerin evlenecekleri bayanlarda görsellikten ileri gitmedikleri açık.Neden karakteri,kişiliği değilde baş örtüsü.İnsanın içindeki güzel duyguları,iyliği,hoşgörüyü,insan ve ALLAH sevgisini başörtüsümü ifade ediyor.Görücü usulu evlenmek bu yüzden halen gündemde,erkek görüyor,kaynana beğeniyor,boy pos ,kaş göz yerinde eeeeeeeebaşıda kapalı tamamdır oğlum bu tam bize laik.Sonra neler olduğunu Allah bilir.Çocuklar nasıl yetişir eğitimi bilinmiyor ,şevkatlimi,bencilmi ,insan gibi insan mı.Kaynana onu önce beğenir ama sonra gelin onu beğenmez.Allah sevgisi,korkusu çok önemli ama bunun sembolu başörtüsümü.ALLAH ım kimseyi merhametsiz biriyle karşılaştırmasın.Bunlar tamam birde kişi inanç gereği kapanıyorsa çok güzel.Ya sadece sembolse,kapalılığına kanan siz erkeklere ALLAH yardım etsin.Baylar önce evleneceğiniz insanı tanımayı deneyin,anlamayı deneyin,kişiliğini öğrenin. ALLAH a bunun için dua edin emin olun böylesi daha güzel. |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tesetturde moda Bazı bağnaz düşünceler kapalı bayanları her zaman aşağılamak ve rencide etmek için ellerinden geleni yapıyorlar hatta bunun için bazı insanları bir maşa gibi kullanmaktan da geri durmuyorlar . Ama ben biliyorum ki bir çok kapalı bayan kardeşimiz sırf inancı için örtünüyor . Yani onlar bu örtüyü ve kıyafeti inançları için giyiniyor. Neyse bundan sonra yazacaklarım da bizim forumdaki erkek arkadaşlara ... Bakıyorum da hepiniz evlenmek için güzelim bayanlara bakıyorsunuz . Allah inşallah gönlünüze , gözünüze ve inancınıza uygun bir eş nasip eder... Hepimizin tabii :):):) Kıyafetlerde harbiden çok güzel
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tesetturde moda Bu konuda yazan kişi olarak bağnaz kelimesini üstüme alıcak olursam. Ben kimsenin baş örtüsünde değilim.Ama kapalı bayanların hepsinin inanç gereği kapanmadığını çok iyi biliyorum.Lütfen kendinizi kandırmayın.Evet kendini bu konuda eğiten kesimi kastetmiyorum.Ama kapalı bayanların ve kapalılığı savunan erkeklerin çoğunun Kuran'ı Kerimi okumadığını ve namaz dahi kılmadıklarını biliyorum.Eğer yanılıyorsam eleştirin.Ben eğitim hayatımda da (ünv) çalışama hayatımda da göstermelik kapalılığa çok rastladım.Dinimizin ve geleneklerimizin ağır bastığı toplumumuzda kapalılık doğru yada yanlış diye bir yorum yapmıyorum zaten.Yanlış olan kapalı ise doğru kadındır imajı yaratılması peki açık kadın ne ???????????.İman insanın içindedir açık olanın kafasından uçmuyor.Kapalı kadınla evlenmek isteyebilirsiniz.Siz öyle uygun görüyorsunuz diye o en doğru insan olabilir mi?İçinimi okuyorsun.At gözlüğünü çıkarın ve etrafınıza bakın neler var bu hayatta .Allah (C.C) helal süt emmişle karşılaştırsın insanı deyin ve oturun |
| | |
| | #10 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tesetturde moda Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |