FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Giyim & Moda

Tesetturde moda

Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Tesetturde moda" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: meys ´isimli üyeden Alıntı Bu konuda yazan kişi olarak bağnaz kelimesini üstüme alıcak olursam. Ben kimsenin baş örtüsünde değilim.Ama kapalı bayanların hepsinin inanç gereği kapanmadığını çok iyi biliyorum.Lütfen kendinizi ..."

Seçenekler Stil
Alt 23-02-2007, 06:22 PM   #11
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Cevap: Tesetturde moda

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuda yazan kişi olarak bağnaz kelimesini üstüme alıcak olursam.
Ben kimsenin baş örtüsünde değilim.Ama kapalı bayanların hepsinin inanç gereği kapanmadığını çok iyi biliyorum.Lütfen kendinizi kandırmayın.Evet kendini bu konuda eğiten kesimi kastetmiyorum.Ama kapalı bayanların ve kapalılığı savunan erkeklerin çoğunun Kuran'ı Kerimi okumadığını ve namaz dahi kılmadıklarını biliyorum.Eğer yanılıyorsam eleştirin.Ben eğitim hayatımda da (ünv) çalışama hayatımda da göstermelik kapalılığa çok rastladım.Dinimizin ve geleneklerimizin ağır bastığı toplumumuzda kapalılık doğru yada yanlış diye bir yorum yapmıyorum zaten.Yanlış olan kapalı ise doğru kadındır imajı yaratılması peki açık kadın ne ???????????.İman insanın içindedir açık olanın kafasından uçmuyor.Kapalı kadınla evlenmek isteyebilirsiniz.Siz öyle uygun görüyorsunuz diye o en doğru insan olabilir mi?İçinimi okuyorsun.At gözlüğünü çıkarın ve etrafınıza bakın
neler var bu hayatta .Allah (C.C) helal süt emmişle karşılaştırsın insanı deyin ve oturun
Yanlış anlaşılma var sanırım . Kesinlikle senin için bağnaz demedim. Hatta senin yazdığın yazıdan da öyle birşey çıkarmamış idim. Yanlış anlaşıldım sanırım özür dilerim.
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 23-02-2007, 08:10 PM   #12
Aktif Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

böyle bir zamanda en azından bukadarda olsa tesettüre özen gösteren kardeşlerimi kutluyorum tabiki moda niyetiyle deyilde rabbımın bir emridiye giyiniyorsa muhakkak karşılıhını göreceklerdir . şair negüzel söylemiş:medeniyet dedikleri açmaksa saçı ve cümle bedeni mağara devrindekiler sizden daha medeni

Not: Gozlerımız goruyor bu kadar buyuk yazmaya gerek yok.

Konu Beylerbeyi tarafından (21-12-2007 Saat 02:03 PM ) değiştirilmiştir.
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 08-04-2007, 08:40 PM   #13
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

meys arkadaşıma katılıyorum,ilk yazdıklarında.ben de kapalıyım ama öyle kapalılar görüyorum ki anlatamam.erkekler görüyo oo kapalı boyu posu güzelliği e yerındseyse tamam ama sonuç....
neyse ALLAH herkesin kalbine göre vesin.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 20-12-2007, 02:47 PM   #14
Yeni Kayıt

edepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Çok sevdim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat

edepli will become famous soon enough
edepli - MSN üzeri Mesaj gönder

gerçek güzellik gönül güzelliğidir
edepli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-12-2007, 04:12 PM   #15
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
böyle bir zamanda en azından bukadarda olsa tesettüre özen gösteren kardeşlerimi kutluyorum tabiki moda niyetiyle deyilde rabbımın bir emridiye giyiniyorsa muhakkak karşılıhını göreceklerdir . şair negüzel söylemiş:medeniyet dedikleri açmaksa saçı ve cümle bedeni mağara devrindekiler sizden daha medeni
Siz medeniyetle bağlamışsınız açıklığı bende ozaman şöyle irşey yazayım :)

İman saçı başı kapatmakla olmaz..
İman kul ile Allah arasındadır..
Müslümanlığın gerekliliği kapanmak olsaydı peçeli teröristlerin (içinde bomba taşıdıkları kara çarşaflarını hatırlatarak) yeri cennet olurdu.. ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-12-2007, 05:05 PM   #16
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz medeniyetle bağlamışsınız açıklığı bende ozaman şöyle irşey yazayım :)

İman saçı başı kapatmakla olmaz..
İman kul ile Allah arasındadır..
Müslümanlığın gerekliliği kapanmak olsaydı peçeli teröristlerin (içinde bomba taşıdıkları kara çarşaflarını hatırlatarak) yeri cennet olurdu.. ;)
Bu gün İlahi bir din olan İslama göre bir bayram günüdür, size tavsiyem her zaman bulunduğunuz sohbet bölümünde bugün olsun bulunmanız, ne gerk var bu günümü seçtiniz bir sene evvelki konuya cevap yazacak veya kurbanlık hayvanlara acıdığınızı ila ederek çomak olmaya!!... size sohbet odası daha çok yakışıyor, cümlelerinizin veya ne demek istediğinizin anlaşılması önemli değil oralarda. iyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-12-2007, 08:26 PM   #17
Super Aktif

Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gün İlahi bir din olan İslama göre bir bayram günüdür, size tavsiyem her zaman bulunduğunuz sohbet bölümünde bugün olsun bulunmanız, ne gerk var bu günümü seçtiniz bir sene evvelki konuya cevap yazacak veya kurbanlık hayvanlara acıdığınızı ila ederek çomak olmaya!!... size sohbet odası daha çok yakışıyor, cümlelerinizin veya ne demek istediğinizin anlaşılması önemli değil oralarda. iyi forumlar.
evet bugün içimden yazmak geldi bu konuya cevap 1sene evvelki yada dünkü farkettiğim ve cevap yazmak istediğim her konuya bugün bayram yada yarın yılbaşı diye düşünüp cevap yazmıyorum ayrıca bu sitede farklı görüşlere sahip birsürü kişi olabilir bende bu konudaki düşüncemi burda belirttim eğer bu siteye üyeysem buna da hakkım vardır
Alt 20-12-2007, 08:52 PM   #18
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
evet bugün içimden yazmak geldi bu konuya cevap 1sene evvelki yada dünkü farkettiğim ve cevap yazmak istediğim her konuya bugün bayram yada yarın yılbaşı diye düşünüp cevap yazmıyorum ayrıca bu sitede farklı görüşlere sahip birsürü kişi olabilir bende bu konudaki düşüncemi burda belirttim eğer bu siteye üyeysem buna da hakkım vardır
Bu forumda üye olanlar sizin dediğiniz gibi farklı görüşte olsalar bile "birsürü" değil, bir çok kiş var. Kurban İslamda kural olarak vardır ve inananlara saygıyı gerektirir, çocukların duygu aracıda olamaz. Hatırlatırım kurban hikayesinde de aldatan ve yanlış yönlendiren bir şeytan vardı, doğru yol her zaman kolay bulunmaz. Sen yoluna devam et sheytan.
Alt 21-12-2007, 12:06 AM   #19
Super Aktif

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forumda üye olanlar sizin dediğiniz gibi farklı görüşte olsalar bile "birsürü" değil, bir çok kiş var. Kurban İslamda kural olarak vardır ve inananlara saygıyı gerektirir, çocukların duygu aracıda olamaz. Hatırlatırım kurban hikayesinde de aldatan ve yanlış yönlendiren bir şeytan vardı, doğru yol her zaman kolay bulunmaz. Sen yoluna devam et sheytan.
Günümüzde kullanılan pek çok şey için de şeytan icadı dediler (otomobil, uçak, bilgisayar, internet vs.) insanları yolundan saptıran bu aletleri sizin gibi birinin neden bu kadar sık kullandığını(bilgisayar ve internet) merak ediyorum..?yoksa siz de mi ŞEYTAN'ın yolundan gidenlerdensiniz??
Bu arada insanın aklı yaşıyla orantılı olsaydı Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u Fethi hayallerde olurdu..
Alt 21-12-2007, 12:15 AM   #20
Aktif Uye

Alıntı:
Günümüzde kullanılan pek çok şey için de şeytan icadı dediler (otomobil, uçak, bilgisayar, internet vs.) insanları yolundan saptıran bu aletleri sizin gibi birinin neden bu kadar sık kullandığını(bilgisayar ve internet) merak ediyorum..?yoksa siz de mi ŞEYTAN'ın yolundan gidenlerdensiniz??
Bu arada insanın aklı yaşıyla orantılı olsaydı Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u Fethi hayallerde olurdu..
İnancı zayıf olanlara tesir eder veya kendisine köle eder şeytan, Benim bu nedenle sorunum değil, bu arada sen niye emsallerinin ulaştığı yerde değilsin? kendini sorgula,
o ki konu ettin, iki satırını söylediğin şiir ben ekleyeyim, sende şiirin başka mısralarından da nasiplen;

FETİH MARŞI

Yelkenler biçilecek, yelkenler dikilecek
Dağlardan çektiriler, kalyonlar çekilecek.
Kerpetenlerle sürun dişleri sökülecek.
Yürü hala ne diye oyunda, oynaştasın
Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın.

Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden;
Senin de destanım okuyalım ezberden
Haberin yok gibidir taşıdığın değerden.
Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın

Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini;
Göster: kabaran sular nasıl yıkar bendini
Çocuk görme, hor görme delikanlım kendini
Şu kırık abideyi yükseltecek taştasın;

Bu kitaplar Fatih'tir; Selim'dir; Süleyman'dır
Şu mihrap Sinanüddin; şu minare Sinan'dır
Haydi artık uyuyan destanım uyandır.
Bilmem, neden gündelik işlerle telaştasın?
Kızım sen de Fatih'ler doğuracak yaştasın.

Delikanlım, işaret aldığın gün atandan,
Yürüyeceksin; Millet yürüyecek arkandan
Sana selam getirdim Ulubatlı Hasan'dan.
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştansın;
Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın...

Bırak, bozuk saatler yalan yanlış işlesin
Çelebiler çekilip haremlerde kışlasın
Yürü arslanım! Fetih hazırlığı başlasın!
Yürü hala ne diye kendinle savaştasın?
Söz: Arif Nihat Asya

Seçenekler
Stil