![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Tesetturde moda" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: meys ´isimli üyeden Alıntı Bu konuda yazan kişi olarak bağnaz kelimesini üstüme alıcak olursam. Ben kimsenin baş örtüsünde değilim.Ama kapalı bayanların hepsinin inanç gereği kapanmadığını çok iyi biliyorum.Lütfen kendinizi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tesetturde moda Alıntı:
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tesetturde moda böyle bir zamanda en azından bukadarda olsa tesettüre özen gösteren kardeşlerimi kutluyorum tabiki moda niyetiyle deyilde rabbımın bir emridiye giyiniyorsa muhakkak karşılıhını göreceklerdir . şair negüzel söylemiş:medeniyet dedikleri açmaksa saçı ve cümle bedeni mağara devrindekiler sizden daha medeni Not: Gozlerımız goruyor bu kadar buyuk yazmaya gerek yok. Konu Beylerbeyi tarafından (21-12-2007 Saat 02:03 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #13 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tesetturde moda meys arkadaşıma katılıyorum,ilk yazdıklarında.ben de kapalıyım ama öyle kapalılar görüyorum ki anlatamam.erkekler görüyo oo kapalı boyu posu güzelliği e yerındseyse tamam ama sonuç.... neyse ALLAH herkesin kalbine göre vesin. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Tesetturde moda gerçek güzellik gönül güzelliğidir |
| | |
| | #15 | |
İman saçı başı kapatmakla olmaz.. İman kul ile Allah arasındadır.. Müslümanlığın gerekliliği kapanmak olsaydı peçeli teröristlerin (içinde bomba taşıdıkları kara çarşaflarını hatırlatarak) yeri cennet olurdu.. ;) | |
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tesetturde moda Alıntı:
| |
| | |
| | #17 | |
| |
| | |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tesetturde moda Alıntı:
| |
| | |
| | #19 | |
Bu arada insanın aklı yaşıyla orantılı olsaydı Fatih Sultan Mehmed'in İstanbul'u Fethi hayallerde olurdu.. | |
| | |
| | #20 | |
o ki konu ettin, iki satırını söylediğin şiir ben ekleyeyim, sende şiirin başka mısralarından da nasiplen; FETİH MARŞI Yelkenler biçilecek, yelkenler dikilecek Dağlardan çektiriler, kalyonlar çekilecek. Kerpetenlerle sürun dişleri sökülecek. Yürü hala ne diye oyunda, oynaştasın Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın. Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden; Senin de destanım okuyalım ezberden Haberin yok gibidir taşıdığın değerden. Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın. Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini; Göster: kabaran sular nasıl yıkar bendini Çocuk görme, hor görme delikanlım kendini Şu kırık abideyi yükseltecek taştasın; Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın. Bu kitaplar Fatih'tir; Selim'dir; Süleyman'dır Şu mihrap Sinanüddin; şu minare Sinan'dır Haydi artık uyuyan destanım uyandır. Bilmem, neden gündelik işlerle telaştasın? Kızım sen de Fatih'ler doğuracak yaştasın. Delikanlım, işaret aldığın gün atandan, Yürüyeceksin; Millet yürüyecek arkandan Sana selam getirdim Ulubatlı Hasan'dan. Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştansın; Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın... Bırak, bozuk saatler yalan yanlış işlesin Çelebiler çekilip haremlerde kışlasın Yürü arslanım! Fetih hazırlığı başlasın! Yürü hala ne diye kendinle savaştasın? Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın. Söz: Arif Nihat Asya | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |