![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Kızlar yaz indirimini kaçırmayın!" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet evet...Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo mağazalarında gencturkcellilere %25 indirim varmış.. yazlık kıyafetler nerden alıncak belli oldu.. bitmeden yetişin... ben yarın hemen gidiyorum alışverişe......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | evet evet...Mavi, Koton, Aldo, Collezione, Accessorize ve Mudo mağazalarında gencturkcellilere %25 indirim varmış.. yazlık kıyafetler nerden alıncak belli oldu.. bitmeden yetişin... ben yarın hemen gidiyorum alışverişe... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kızlar yaz indirimini kaçırmayın! |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kızlar yaz indirimini kaçırmayın! bugün alışveriş yaptım..1-2 tecrübe paylaşımı yapıcam.. askılarda kocaman gnctrkcll %25 indirim yazıları gözünüze çarpıcak.. ayrıca gnctrkcll şifrenizi hatırlamıyosanız telefon numaranız işe yarıyo.. bakabiliyorlar kasada:) |
| | |
| | #5 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Kızlar yaz indirimini kaçırmayın! hayır bende alısveris yaptım benimde cebime msjlar geliyor ama burada sadece turkcell ile ilgili konular acıp onlara msj atıyorsun bende reklam yapmaya calısıyorsun sandım :s özür dilerim.. |
| | |
| | |