![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Ben eşimin denize girmesini istemem .." başlıklı konu görüntüleniyor, "Deniz mevsimi yaklaşıyor 2008 mayo ve bikini modelleri çok şık Ben eşimin , nişanlımın , sevgilimin asla mayo bikini giyipte denize girmesini istemem diyen erkekler varmı? ve bayanlar bu yasağa ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben eşimin denize girmesini istemem .. Deniz mevsimi yaklaşıyor 2008 mayo ve bikini modelleri çok şık Ben eşimin , nişanlımın , sevgilimin asla mayo bikini giyipte denize girmesini istemem diyen erkekler varmı? ve bayanlar bu yasağa nasıl cevap verecek ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. bu da bir bakış açısı tabiki sayğı duymak lazım ama denize girmekle sevyesizlik pek bir alaka kuramadım bakalım arkadaşlar ne diyecek bu benzetmenize ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (08-05-2008 Saat 08:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Bu benzetme hiç hoş değil...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Katılıyorum rabia ama eminim arkadaşımızda anladığımız bağlamda söylememiştir..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 187 ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. İnsan aklı kadar zihniyeti düşüncesi kadar iş yapar, fikri neyse zikri de odur... Güzel paylaşım için tşk ler İsteyen gitmez... Haşema giyilen yerlere gider =) |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 194 ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. giyilmesinden yana değilim fakat herkes istediği biçimde giyinebilir saygı duymak en güzeli ''her koyun kendi bacağından asılır'' |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
Bencede kşi girmezse bile giren kişilere sayğı duyması gerekiyor..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #9 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. bu manzaraları deniz kıyısında görmek bizim açımızdan çok eğlenceli....zevkli.....süper bir manzara..... fakat benim düşüncem ben izin vermezdim....çünki kabuğu soyulmuş elma güneşte hemen çürür ..... çürümeye yüz tutan şeyleri sevmem benim elmam kabuğundan sıyrılmamış olmalı..tertemiz toz konmamış olmalı............. elmadan örnek verdim diye kimse kızmasın bu- benim- kendi- şahsi -fikrim... iyi forumlar |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
Madem izin vermezsiniz madem kabuğu soyulmuş elma güneşte hemen çürüyor ve madem çürümeye yüz tutmuş şeyleri sevmiyorsunuz pekii sayın atmaca siz neden bakıyorsunuz soyulmuş ve çürümüş elmalara hani sevmezdiniz..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | |