![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Ben eşimin denize girmesini istemem .." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı selinam dikkat edersen zina ile ilgili ayetlerde kadın önce zikrediliyor(söyleniyor) hısızlık tan söz eden ayetlerde ise erkek önce zikrediliyor(söyleniyor) yani zinaya düşmekte kadın erkekten daha ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
Atmaca hakikaten de bikiniyle çok hoş görünüyorlar. Hani ben bayan olduğum halde dikkatimi çekiyor Allah sizlere sabır versin.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. |
| | |
| | #33 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. atmaca benim amacım sadece konu açmak konunun dışına çıkmak tabiki istemiyorum burda herkes fikrini söylüyor bende yazılan yorumlara cevap veriyorum nezaket sınırlarını aşmadan ve özellikle kırıcı olmadan inş anlatabilmişimdir
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Saharay gerçektenmi döverdin :))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #35 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Eee erkekler birazda iğneyi kendinize batırın bakalım sizler eşlerinizin yanında denize girermiydiniz Şort veya sliple?Ben genelde slip tercih ederim daha rahat oluyor?
__________________ |
| | |
| | #36 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. ben şort giydiğimde daha rahat ediyorum....
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Arkadaşlar konuyla ilgili yorum yapalım :)
| | |
| | #38 | |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
![]() ![]() Ayrıca ben giyiyorum ve bu gibi basit konularda anlasmazlıga düscegim kiside esim olarak hayatımda olmaz sanırım :s Dipnot:Selinamm banada katılır mısın?Herkesin yorumuna katılmıssında ben eksik kalmiim :D | |
| | |
| | #39 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Aaa olurmu sheytan hani herzaman olmasa bile bazen sheytanlarında yorumlarına cevap vermek lazım![]()
| | |
| | #40 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. ben ilk fotodaki kadinlarin giydigi mayolarda bir anormallik gormedim, yani tutucu olmam gerekmiyor. hicbir kadin altta kalmayi sevmez rekabet kadinlarin arasinda bizim bu isle alakamiz yoktur. goz zevki bize aittir. asil tam tersine evli olup ta kadini alacagi mayoyu aldirma da noluyo bir gor bakalim. Ha kapali dusunuyorsaniz Hashema giyersiniz ona karismiyorum . delilik elametleri yoksa hicbir kadin aptal degildir cinselligini acik acik gosterecek kadar, bu bir prezentasyon (sunma bicimidir) . ama hicbir zaman saf olarak gelmez. cunku kadin kendini acmayi bildigi gibi saklamasini da bilir. O bilir ki sakladikca daha degerli olur kazalar bazen olur ,e o kadar olsun. |
| | |
| | |