![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Ben eşimin denize girmesini istemem .." başlıklı konu görüntüleniyor, "acıkcası seni tanımaya calısıyorum uzaktan ama sanırım benim cevremde yer edinebilen ve yer edinebilecek olan insanlardan değilsin :s bu değerlendirmemi görüs ayrılıklarına yapmıorum sadece attıgın mesajlarının benzerlerinin kişiliğini yansıttıgına inanıyorum ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. acıkcası seni tanımaya calısıyorum uzaktan ama sanırım benim cevremde yer edinebilen ve yer edinebilecek olan insanlardan değilsin :s bu değerlendirmemi görüs ayrılıklarına yapmıorum sadece attıgın mesajlarının benzerlerinin kişiliğini yansıttıgına inanıyorum ve bana cevre edinmek icin yag ceken tipleri anımsatıyorsun :s |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. sheytan benim kşiligimi eleştirme hakkını kim veriyo sana söylermiisn hem senin yanında veya çevrendeki insanlardan olmak istedigimide pek sanmıyorum
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #54 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. arkadaşlar konuya cvp yazmıcaktım takip ettiim halde ama ortalık gerilmesin konu değişmesin die yazmaya karar verdim :) şimdi eşitlik falan onlardan bahsetmeyi bile düşünmüorum çünkü kime göre eşit neye göre eşit bunlar çok geniş konular şeklinde dallara ayrılıo..kadın girmiosa erkek de girmesin fikri bi yandan doğru fakat gereksiz..kadınlar genel olarak erkekleri et parçası olarak görüp de of şuna bi bakiim tarzında kesmedii için..tekrar ediorum genel olarak diorum..ayrıca bütün erkekleri de bir tutmuorum..ama izin vermeyen erkeği de çok yadırgamıorum artık toplumsal bi sorun haline geldii için..hakkaten pek bu tür şeyler görmemiş insanlar yicek gibi baktığında bırakın erkeğin rahatsız olmasını insan kendi de çok rahatsız oluo..millet bakıo die ben kendimden ödün vermem anlayışını da pek anlayamıorum..sanırım ikisinin arası bulunabilir :) en azından ben bulduğumu düşünüorum :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #55 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. sheytan neden se seninle muhattap olmak içimden gelmiyor.. lütfen cevap yazma zaten yeterince konunun dışına çıktık..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #56 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. cevap yazmamı istemiyorsan sen neden cevap yazdın ki :D bende beni seven insanları seninle bos polemiklere girerek üzmek istemem ;) |
| | |
| | #57 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. sen yine o sevenlerini hayal kırıklığına uğratma bak seninde dedigin gibi boş polemikle vakit geçirme aaaaaaa :))))))))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |