![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Ben eşimin denize girmesini istemem .." başlıklı konu görüntüleniyor, "aslında kimsenin yorumuma cevap yazması yada yazmaması umrumda olmaz ama okudum msjları baktım bircok kisiye "sana katılıyorum canım" yazmıssın icimden bugün banada katılmanı istemek geldi :D :D..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. aslında kimsenin yorumuma cevap yazması yada yazmaması umrumda olmaz ama okudum msjları baktım bircok kisiye "sana katılıyorum canım" yazmıssın icimden bugün banada katılmanı istemek geldi :D :D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Banned | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. |
| | |
| | #44 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. sheytan çok mu önemli sana katılıyorum veya katılmıyorum demem :)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. sheytan ne demek şimdi bu ?
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #48 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. güleyidin malına katıla katıla bi sözünü geçiremedin kadına.... katımaktan o kadar çook söz etdinizki bu şarkıyı hatırladım birden bu bayanlar tek kelimede bu kadar tartışıyorlarsa cümle kursak ne kadar tartışırlar acaba iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. sheytan sanırım sen konuyu tiye alıyorsun amacın ne söylermiisn..
| | |
| | |