![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Ben eşimin denize girmesini istemem .." başlıklı konu görüntüleniyor, "ya bayanlar neden hiç yorum yazmadı :)))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. ya bayanlar neden hiç yorum yazmadı :)))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #23 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
benim çelişkili bir yapım olduğunu düşünmüyorum kelimelerim gayet açık ve net bir uslupla yazılmış............... biz erkekler istemesekte bazı durumlardan etkileniriz veya hoşlanırız ben bunu ifade etdim..... bu gibi durumlar nefsimize hoş geliyor nalet olsunki hoş geliyor ne yapalım şimdi o kişiler orda diye denize gitmeyelimmi..... ben diyorumki az öncede söyledim: bazen insanlar seyretmekten hoşlandığı şeylere değer vermez........ değer verdikleri şeylerinden seyredilmesinden hoşlanmaz..... benim değer verdiğim herşey bana ait olmalı benim özelim olmalı.....yani gizli olmalı.. duygusal anlamda böyle olmalı....... çürütülmüş düşünceler konusunda bir söz var aynası iştir kişinin lafa bakılmaz...... ben tekrar ediyorum bu benim şahsi fikrim ben kabuğu soyulmuş bir elmanın çabuk çürüyeceğini biliyorum........ bir gün test edin evde iki adet elma alın birisini yıkayıp bırakın ötekini soyun bırakın bakalım hangisi önce çürüyor...ertsi gün belli olur........ ben o kişilerede hakaret etmiyorum sadece yanlış olduklarını biliyorum....... ve erkeklerinde onları izlemelerinden rahatsız olduklarını düşünmüyorum......... neden olsunlarki önemli olan kalp insanların kalbinden kötülük geçmedikce mesele yok benim kalbim temiz..... iyi forumlar | |
| | |
| | #24 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. nasıl yani atmaca???onları izliyosun ama kalbinde kötülük yok sadece göz görüyor öylemi??? bence kadının ki ne kadar namus ise erkekğinki de okadar namus,toplumuzda çok saçma bir önyargı var,kadın erkeklerle dolaşınca kötü oluyo ama erkek kadınlarla dolaşınca çapkınlık oluyo,islamda da böyle bir saçmalık yok,namusun cinsiyeti olmaz....ha eşinin mayolu bikinili denize girmesini istemiyorsan sende girmeyeceksin... |
| | |
| | #25 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
biz erkekler kadınlara nazaran faklı yaradılmışızdır...bizler yaradılırken..bizlere sahiplenme hisside verilmiş ne yaparsın işte bu his bizde var.... belki cinsinler arasındaki muhabbet artması açısından verilmiş bir duygu ola bilir ....... bunun açıklaması benim bilgim dahilinde değil açıklamasını yapamıyorum bu his tüm erkeklerde var o yüzden kadınların dikkat etmesi gerekli......bence bakınızki sayın mrs.x.ray hanım ben islamda böyle bir düşünce var demiyorum...... bu sözü siz söylüyorsunuz bu tür sözler yanlış......kelimeleri dikkatle seçin konu ne olursa olsun........insan bazen kelimelerini yanlış kullanabiliyor...yanlışda anlaya biliyor.....! geniş düşünmek lazım..... yinede bakmamaya özen gösteririm......... ![]() iyi forumlar. | |
| | |
| | #26 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
katılıyorum canım bende onu diyorum madem eşine olmaz diyorsan kendi nefsinede olmaz demeli insan hh ben gidip izlerim ama benim sahip olduğum elma çürük olmamalı olurmu öle şey rabbim buyurmuş ki (mümin erkekler ve mümin kadınlar gözlerinizi haramdan koruyun)....
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #27 | |
hısızlık tan söz eden ayetlerde ise erkek önce zikrediliyor(söyleniyor) yani zinaya düşmekte kadın erkekten daha fazla rol oynuyor kadınlar dikkat etmezse biz erkekler nasıl diim anlamışsınızdır......bizler bakarız......seyrederiz.... tabi ben bakmak istemiyorum......fakat bikiniyle güzel gözüküyorlar.. bizleri size bakmaktan kurtarın bikini ile gezmeyin....ne var bunda? | |
| | |
| | #28 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Alıntı:
gerçekten inanmıyorum ayet apaçık ortada mümin erkekler ve kadınlar diye geçiyor artı hangi ayette açık gezen kadınlara erkekler baksın diye bir kutsi hadis var ben bilmiyorum açıklarsan sevinirim bir de lütfen yorum yazarken genelleme yapmayalım ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #29 | |
senin dediğin gözleri haramdan sakınmakla ilgili....................anlamıyorsun galiba.! birde ben böyle bir hadis vardediğimi hatırlamıyorum ya siz bayanlar hep böylemisinzdir sürekli aklınızdan bir şeyler atıp duruyorsunuz..... biriniz çıkıyor böyle bir şey yok diyor...sanki ben var dedim.. öteki çıkıyor seyrediyorsunda kendin neden giydirmiyorsun diyor...... sende çıkmışsın böle bir hadis yok diyorsun....................!sanki ben varmı dedim arkadaşlar iş olsun diye yorum yapmayalım ben açıkca belirtdim anlatmak istediğimi anlatdım illede bir çıkış arıyorsanız bizi suçlayarak değil kendinizi suçlayarak arayın..... mesele konun dışına çıkıyor atmaca34 ün yorumu açık bakıyor ama istemeyerek elinde olmayan nedenlerden dolayı............... sizlerde beni kurtarın bu günahtan.......bikini giymeyin..nevar bunda.. | |
| | |
| | #30 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben eşimin denize girmesini istemem .. Ben kimsenin lafıyla değil ama kendi kararımla giymiyorum ve giymeyi de düşünmüyorum. Neden durduk yere erkeklere göz ziyafeti çektireyim ki? Eğer ben erkek olmuş olsam sevdiğim kadına asla izin vermezdim.Başkalarının sevdiğim kadına hayranlıkla bakmalarına gıcık olurdum ve hatta bir kaç kişiyide döverdim sanırım.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | |