![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Ünlülerde Çizgili Desen Modası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yıldız desenlerinden sonra şimdi de çizgiler moda. Çizgiler geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak sadece siyah ve beyaz olarak değil tüm renklerde ve desenlerde kullanılmakta. Bu trend elbiselerde, tuniklerde, tshirt ve aksesuarlarda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ünlülerde Çizgili Desen Modası ![]() ![]() Yıldız desenlerinden sonra şimdi de çizgiler moda. Çizgiler geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak sadece siyah ve beyaz olarak değil tüm renklerde ve desenlerde kullanılmakta. Bu trend elbiselerde, tuniklerde, tshirt ve aksesuarlarda kendini göstermeye başladı. Kate Moss, Ashlee Simpson, Jennifer Lopez, Mariah Carey , Jessica Alba ve Nicky Hilton gibi ünlülerde bu trendin habercisi oldu.
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ünlülerde Çizgili Desen Modası Dikey değilde, yatay çizgili desenler çok güzel oluyor.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |