![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "kızlar buna bayılacaksınız :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "İnternet de dolaşırken karşıma çıkan ilginç bir siteyi grupla paylaşmak istedim. Site ismi RestyleMe.com. Sitenin amacı isminden de tahmin edilebileceği gibi insanların sizin stiliniz hakkında ne düşündugunu anlamak.Mesela bayanların yeni ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | İnternet de dolaşırken karşıma çıkan ilginç bir siteyi grupla paylaşmak istedim. Site ismi RestyleMe.com. Sitenin amacı isminden de tahmin edilebileceği gibi insanların sizin stiliniz hakkında ne düşündugunu anlamak.Mesela bayanların yeni sac modeliniz ya da son aldiginiz takim elbise hakkinda ne dusundugunu ogrenmek icin kullanabileceginiz bir site. Site tamamiyle ingilizce. ben biraz inceledim ve anladığıma göre olay şöyle işliyor. 1) Herkes fotografini yüklüyor. 2) Millet birbirine oy veriyor. Buraya kadar hersey standart. Bu sitenin diger sitelerden farki, 1'den 10'a kadar bir not vermek yerine insanlar birbirine tek tiklamayla sacini degistir, gozluklerini degistir, ya da top sakalin guzelmis diyebiliyor. Bunu gerekli kategoride pozitif (thumbs up) ya da negatif (thumbs down) oy seklinde tek tiklamayla oy vererek yapiyorsunuz. 3) İnsanlara direkt yorum yazabiliyorsunuz veya yorumlara cevap verebiliyorsunuz. Sonuclarinizi gizli olarak detayli bar grafik seklinde gösteriyor. Bu size milletin sizin fotografinizda en az ve en cok begendigi seyi gosteriyor. Daha başka özellikleride var ama sanırım onlar için biraz daha bakmam lazım ayrıca site ingilizce oldugu için sanırım türkçe yorumları sitede yayınlamıyorlar yani yorum yapacaksanız ingilizce yapmaya çalışın :):) Kolay gelsin http://www.restyleme.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | |