![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Bu Modaya Uyarım Diyen Var mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "kaynak:gençkolik..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Modaya Uyarım Diyen Var mı?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 38 ![]() | Cevap: Bu Modaya Uyarım Diyen Var mı? özlem tekinin bi şarkısını değiştirerek cevap verebilirim değil mi? bunları giymek yürek ister bende sapına kadar var o ayrı ama bilki sen ısrar etsende giymem bunları şarkıyı katlettim |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu Modaya Uyarım Diyen Var mı? Valla bazen bu moda nereye gidiyor böyle diye düşünmeden edemiyorum.... Enteresan kıyafetler ve çok uçuk kaçık.......... ![]() bende o yürek yok...
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bu Modaya Uyarım Diyen Var mı? Bunlar fazlaca uçuk kaçık kıyafetler, Giysen de yakışmaz ki giyesin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Bu Modaya Uyarım Diyen Var mı? yok bu modayı ben almıyım alanada mani olmayayım ... bunları giymek için sade yürek ve cesaret gerekmiyo biraz kaçık olmak gerekiyo... |
| | |
| | |