![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Vıctoria's Secret 2008" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, 2008 mayo kataloğunun çekimlerini Karayipler'de yaptı. Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, 2008 mayo kataloğunun çekimlerini Karayipler'de yaptı. Düzenlediği her defileyle olay ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, 2008 mayo kataloğunun çekimlerini Karayipler'de yaptı. Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, 2008 mayo kataloğunun çekimlerini Karayipler'de yaptı. Düzenlediği her defileyle olay yaratan ünlü iç giyim firması, bu kez sen St. Bart’s Adası’ndaki katalog çekimiyle büyük ilgi topladı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vıctoria's Secret 2008 Kalite her yerde kendisini belli eder. Kesinlikle çok başarılı , benden tam not :)) |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Vıctoria's Secret 2008 Kesinlikle, kalite manken ve kıyafet yanyana gelince böylesi muhteşem bir kreasyon ortaya çıkıyor
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Vıctoria's Secret 2008 Ne demem gerekiyor bilmiyorum. Hepsi çok güzel.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |