![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben kıyafetlerimi alırken yada giyinir iken hem beni giydiğimde mutlu etmesini isterim. Yani bana yakışanı giyerim hemde etrafta aaa bak ne güzel giyinmiş denmesini isterim. sonuçta kıyafetler bizim için ilk ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir ben kıyafetlerimi alırken yada giyinir iken hem beni giydiğimde mutlu etmesini isterim. Yani bana yakışanı giyerim hemde etrafta aaa bak ne güzel giyinmiş denmesini isterim. sonuçta kıyafetler bizim için ilk izlenimdir. Mümkün olduğu kadar güzel giyinmeye ve uyumlu olmaya özen gösteririm ben. Moda da senin sana yakıştırdığındır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir İnsan kendi çevresi, bölgesi ve zevkine göre tercih edeceği giysileri tercih ederek giymeli ve yakıştırmalıdır. Moda pek aklıma yatmaz ama tasarım olur. Onun içinde Giyindirilmek yerine kendi zevkime göre giyinmeyi tercih ederim. |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir Anlamdığın örneğin sen takım elbisenin altına spor ayakkabı veya parmak arası terlik giysen nasıl durur biz bunu anlatmaya çalışıyoruz.Yani bende istediğimi giyerim kimse bana bişey diyemez ama bana yakışıyorsa giyerim öyle emanet gibi değil benim gibi durmalı üstümde. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: biyerden Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 16 ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir üyelerin çoğu aynı fikirde bende katılıyorum zevkler ve renkler farklılık gösterebilir.... modayı zaten yaratanda bizleriz kimseyi bu konuda eleştirmem belki parası yoktur belki kendini o şekilde iyi hissediyodur |
| | |
| | #15 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir Alıntı:
zaten senin söylediğinide ben hayatım boyunca görmedim Hangi adam var ki takım elbisenin altına spor ayakkabı giysin veya parmak arası terlik giysin bence yanlış bir karar Ben görkmedim gören varmı bilmem ama bildiğim tek bir şey var KADIN HER HALİ İLE KADINDIR.
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir Takım elbisenin altına spor ayakkabı veya tek parmak terlik giyrn götmemiş olabilirsin fakat daha buna benzer birçok örnek var.Sadece sana soruyorum yazın çeşmede yüzlerce kişinin içinde iç çamaşırınla denize girermisin???Sence bu olay parasızlıktanmı kaynaklanıyor???Tamam haklısın ben kendim için giyinirim diyorsun peki bana söle yeni moda sortların üstüne kareli gömlek giyermisin???Bizim anlatmak istediğimiz giyimdeki çarpıklıklar.Saçma sapan kıyafetlerle moda olmuyor dünyanın hiç bir yerinde demode kıyafetlerin moda olduğunu görmedim.Tamam şöylede olur adamın veya bayanın parası yoktur üstüne başına birşey alamaz zaman geldi benimde param olmadı bana hiçte yakışmayan kıyafetler giydim bizim öylelere sözümüz yok.Biz kendimize yakışanı giyeriz... |
| | |
| | #17 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir birkere başlığın hiç hoş değil.giyinmesini bilmeyen kadın kadın değilde, soyunması bilen mi kadın? eğer doğru yaşını yazdıysan çok gençsin.daha neler göreceksin.teşbihte hata olmaz-"tükürdüğünü bile yalarsın" bırak insanlar istediği gibi giyinsin.eğitim önemli zodyak,eğer eğitilirsen herşeyi yerine uygun yaparsın,küfür bile yerinde söylenmelidir.giyim kuşam bunlar boş şeyler.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir herkesin giydiği kendine, sen beğenmezsin ama giyen kişi de kendi isteğiyle seçer heralde tek tek kim ne düşünür diye telaşlanacak hali yok..sonuçta giyinmeyi bilmeyen derken bide kime göre faktörü war, gzel giyinmek ylnızca modaya uygun veya tamamen uyumlu giysiler giymekten ibaret değildir. bana çok abartı ve itici gelen br kombinasyon başkasına hoş görünür ki takım elbise ve terlik de buna dahil:) bunlar pek önemi olmayan göreceli işler, bnce bir kadının giyim şekline bakarak kadın değldir gibi fazlasıyla önyargılı yorumlar yapmak pek doğru diil. |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir ben kıyafetlerimi kendim seciorum abartıya hiç kaçmıorum oysaki moda abartı süslüm püalü şeylerle modaya uymaktansa sade seylerle kendimi mutlu ederim ve sectigim kıyafetlerde herkes tarafından begenilen kıyafetler.. |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Giyinmesini bilmeyen kadın kadın değildir Siz gerçekten modayla kafayı yemişsiniz ben size illa modaya uyun demiyorum kendi modanızı kendiniz yaratın saçma sapan kıyafet giyipte hiç birinizin dışarı çıktığını sanmam bugun benim elime bu geçti bari bunu giyeyim diyeniniz kaç tane acaba???Kaçınız aynaya bakmadan dışarı çıkıyor kendine kaçınız özen göstermiyor???Siz anca yaşına bak demeyi bilirsiniz oysa benim yaşadıklarımı kaçınız kaldırabilirsiniz???Bu sitede yaşa bakılıpta muamele yapıldığını ilk defa sizlerden görüyorum.Eğer yaşım sizi kasıyorsa kendimi büyük gösteriyim.Sakalımız yokki sözümüz geçsin.Herkez istediğini giyer fakat giyinmesini bilmeyenlerin olduğunu lütfen kabullenin.Bu görüş benim kıyafetimdir siz bana bu görüşü yakıştıramıyorsunuz fakat ben bu görüşü giymekte ısrarlıyım... Gerçekten siz kadınlar zevkli insanlarsınız fakat alınmayın aranızda zevksizleride var....Mutlaka. İyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |