![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı sizin icin ne kadar onemli? Nasıl giyinmesini isterdiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi? evet benim için çok önemli.kocam bana sormadan kıyafet alamaz.bereber çıkarız,ben seçerim.çünkü ben çok kıskancımdır.kocamın öyle dikkat çekicek kadar güzel giyinmesini istemem.ama benimle gezerken giydiririm.bensiz aslaaaaaaaaaaaa........
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye Grubu ![]() | Cevap: Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi? Hımmmm Eli masalı bir es,Uysal bir koca ,Sen sizin evdede SuperModeratorsun galiba :)) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi? YA TABİKİ ÖNEMLİ NASIL OLMALI BENCE TEMİZ UYUMLU OLMALI AMA SUNU SÖLİM BEN ÇOK KISKANCIMDIR ASLA İZİN VERMEM GÜZEL GİYİNMESİNE BENİM YANIMDA OLABİLİR AMA BEN YOKKEN ASLA GİYDİRMEM....:biggrin: |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi? Ben her zaman derim kendine yakışanı yapacaksın Kimsenin beğenmesi önemli değil
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi? benim eşim erkek giyiminde üst düzey yönetici.bu şu demek;iyi giyinmeli,yönetici olduğu için herkesden daha iyi giyinmeli.temiz olmalı.eşyalar eski olabilir ama bakımsız olmamalı. |
| | |
| | #7 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi? Yok arkadaşım yanılıyorsun o supermoderatörse eniştedemde Admin'dir...........
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #8 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eşinizin ya da sevgilinizin giyim tarzı onemlimi? Alıntı:
evde süpermodaratörün dediği olur.....evdeki admine onaylamak düşer....hele bir onaylamasın...(şaka şaka o benim herşeyim,kalbim allaha şükür uysal benim bebeğim yaramaz değil)
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |