![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Giyim & Moda forumu içinde "yazin corap giyer misiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "yazin ayakkabilarinizi corapla mi yoksa corapsiz olarak mi giymeyi tercih edersiniz? corapli veya corapsiz tercihnizle birlikte ayakkabinizin marka modelini de yazarsaniz aciklayici olmus olur. mesela once ben baslayayim, yazin sicaklarda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | yazin corap giyer misiniz? yazin ayakkabilarinizi corapla mi yoksa corapsiz olarak mi giymeyi tercih edersiniz? corapli veya corapsiz tercihnizle birlikte ayakkabinizin marka modelini de yazarsaniz aciklayici olmus olur. mesela once ben baslayayim, yazin sicaklarda corap giyemiyorum, bunaltiyor, ben de genellikle kumas converselerimi, kumas vans slip on larimi falan hep corapsiz giyiyorum, ya siz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: yazin corap giyer misiniz? HAYIR BEN GENELDE ÇORAPLA GİYERİM AM BAZEN BELLİ OLMAZ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Guest
| Cevap: yazin corap giyer misiniz? bende çorap giyemem çok sıcak |
|
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 274 Rep: 27035 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: yazin corap giyer misiniz? Ayakkabısına göre değişiyor,mesela ben spor ayakkabı giyindiğim zaman mutlaka çorap giyinirim.Abiye kıyafet altınada parlak ten rengi çorap giyerim.Her kıyafete göre ayakkabı değişik olduğu için çorapta ona göre giyilir,yada giyilmez. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |