![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "En guzel Kadın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dunyanın en guzel yuzlu kadını sizce kim?. Fotografve Kısa bir tanıtım metni yazarsanız iyi olur...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | En guzel Kadın Dunyanın en guzel yuzlu kadını sizce kim?. Fotografve Kısa bir tanıtım metni yazarsanız iyi olur. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En guzel Kadın En güzel yüzlü kadın Meg Ryan bence ama nasıl resim eklenir bilmiyorum
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En guzel Kadın Ben oyumu Halle Berry den yana kullanıyorum.Oldum olası Esmerler bana daha cekici gelmistir:)) ![]() Halle Berry Kımdir? Gerçek Adı: Halle Maria Berry Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD Doğum Tarihi: 14.08.1968 Boy : 1.70 Takma Adı : Hannah Little Onu Ünlü Yapan Ne? Spike Lee'nin Jungle Fever (1991) filmindeki Vivian rolü Birliktelikleri: Eşi: Eric Benet, şarkıcı; 2001'de evlendiler Eşi: David Justice, 1993'te evlendiler; 1997'de boşandılar Ailesi: Babası: Jerome Berry, emekli hastabakıcı Annesi: Judith Berry, emekli hemşire Ablası: Heidi Ödüllerinden Bazıları: 1999: Golden Globe - En iyi kadın oyuncu (TV dizisi), Introducing Dorothy Dandridge 1999: Screen Actors Guild - En iyi kadın oyuncu (TV dizisi), Introducing Dorothy Dandridge 2002: Screen Actors Guild - En iyi kadın oyuncu, Monster's Ball 2002 - Oskar - En iyi kadın oyuncu: Monster's Ball Eğitim: - Cuyahoga Community College, Cleveland, Ohio, ABD |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En guzel Kadın Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: En guzel Kadın bana kalırsa adriana lima derim... ancak her kadının güzelliği göreceli oldugu için böyle bir sorunun cevabı genel geçer olur.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |