![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Leke ve Çiller İçin Maskeler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çiller için, Malzemeler * Keten to humu Keten to humu kaynatılır suyu ile cilde masaj yapılır çillere ve lekelere maske olarak uygulanır Malzemeler * Krem * Limon suyu Herhangi bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Leke ve Çiller İçin Maskeler Çiller için, Malzemeler * Keten to humu Keten to humu kaynatılır suyu ile cilde masaj yapılır çillere ve lekelere maske olarak uygulanır Malzemeler * Krem * Limon suyu Herhangi bir kreme birkaç damla limon suyu ekleyip cilde sürün. Lekelerin oluşmasını engeller. Lekeler için, * 1 çay kaşığı üzüm sirkesi * 1çay kaşığı limon suyu * 1 çay kaşığı su Malzemeler karıştırılır sabah akşam cilde kompres yapılır. Malzemeler * 2 çay kaşığı sirke * 1 çay kaşığı limon suyu * 1 çay kaşığı su Malzemeler karıştırılır cilt her gece pamukla silinir. Sabah yıkanır. Malzemeler * Salatalık Buzdolabında kalmaktan dolayı sararmış olan bir salatalığı ikiye bölüp lekeler ovulur lekelerin ne kadar açıldığını göreceksiniz. Bunu her gün ya da haftada 3 gün yapabilirsiniz.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Leke ve Çiller İçin Maskeler ellerine sağlık nilayyy bilgilendirme için çilli birisine çok yardımcı oldun iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onemli deyil canim insallah isine yarar ve kurtulursun o cillerden.Anliyorum seni bi ara benim basimda dertteydi onlarla nasil oldu bilmiyorum ama kendiliginden azaldi bayagi..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Leke ve Çiller İçin Maskeler benim doğuştan ama inşallah geçer aslında yakıştığını söylüyorlar ama bilemiyorum denemekte fayda var saol iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |