![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Kırışıklık kremleri işe yarıyor mu ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Modern kadının vazgeçilmezi kırışıklık kremleri gerçekten işe yarıyor mu ? Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hakkında önerileriniz eminim Kadınlarımızın ilgisini çekecektir...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 444 Rep: 43476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kırışıklık kremleri işe yarıyor mu ? Modern kadının vazgeçilmezi kırışıklık kremleri gerçekten işe yarıyor mu ? Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hakkında önerileriniz eminim Kadınlarımızın ilgisini çekecektir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kırışıklık kremleri işe yarıyor mu ? Şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadım:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kırışıklık kremleri işe yarıyor mu ? Ben de bu tarz şeylere hiç ihtiyaç duymadım...Sadece nemlendirici kullanıyorum. Ben doğal yaşlanmaktan yanayım. Bir de sigara cilde çok zarar veriyor... Ben içmediğim için cildimde daha hiç bir problem oluşmadı...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |