![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangisi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "_Ben çirkinim diyen güzeldir çünkü en azından kendini beğenmiş sayılmaz. _Bi görmem lazım hangisi güzel. _Ya ne bilim ki ben hangisi güzelse güzel of ne biçim bi soru bu yaw!! ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangisi? _Ben çirkinim diyen güzeldir çünkü en azından kendini beğenmiş sayılmaz. _Bi görmem lazım hangisi güzel. _Ya ne bilim ki ben hangisi güzelse güzel of ne biçim bi soru bu yaw!! _Esmersen güzelsin! _Sarışın kumral esmer farketmez ben hepsini severim. _Ben çok güzelim diyen güzeldir çünkü kendinden emindir. _Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca. sizce hangisii????
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangi ben bunlardan hangisiyim bilmiyorum ama yerine göre etrafımda çirkin varsa benden güzeli yok ama etrafımda güzel varsa biraz kötü hisssderim kendimi ama sanırım kendini begenenler tarafındanım... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangi sanırım ben güzelim diyen güzeldir ama çirkinim diyen de çok asildir diyebilirim |
| | |
| | #4 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangi sarah harika bir cevap tebrik ederim ama sanırım ben kendime asil diyenlerdenim.)))) |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangi İkiside güzel diildir biri kimse söylemeden ben güzelim diyorsa kendini cok begenmistir.. Baska biri ben cok cirkinim diyorsa onunda kendisine özgüveni yoktur bence ;) |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangi _Ya ne bilim ki ben hangisi güzelse güzel of ne biçim bi soru bu yaw!! :) güzellik subjektif bir kavram olduğu için bişey söylenemez. kendine göre çok güzeldir başkasına göre çirkindir.. en güzeli bayanlar çiçektir pardon bu şık yok muydu?? :) |
| | |
| | #7 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 361 Rep: 35818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangi Alıntı:
Benim özgüvenim var. Ama kendimi güzel bulmuyorum. Ben çirkinim ve o yüzden forumlara resim falan koyamıyorum.:Entusiasmado:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #8 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Esmersen güzelsin...! derim ben ![]() Yok...yok Ben çirkinim diyen, kendini beğenmeyen, GÜZELDİR.
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Ben çok güzelim diyerek ve ya ben çok çirkinim diyerek güzel olunsa idi, güzellik salonları kapanır idi herhalde:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Haklısın canım...Sonuçta güzellik göreceli bir kavram...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |