![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Hazır Makyaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 348 Rep: 33877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hazır Makyaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Hazır Makyaj ÇOK HOŞ yaaa bayanlar yaşadı desenize.. yanlız bayanların diyaloglarını düşünemiyorum..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hazır Makyaj Çok şaşırdım bunlara bakarken daha neler görcez bi ikitane dışında diğerleri abartı ama şahane bi buluş diyebilirim,teşekkürler doğangüneş:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Hazır Makyaj yanlız bayanlar sanırım bunu yapıştırıken yardım almadan yapamaz.. lütfen gözüme yapıştırsana.... neyi?? birtane tokat değil herhalde.... aaa pardon anladım.. gibi ![]() ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Hazır Makyaj Artık saatlerce aynanın karşısına geçip makyaj yapmıyacaz. .. ne güzel |
| | |
| | #6 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hazır Makyaj Alıntı:
Artık saatlerce aynanın karşısına geçip makyaj yapan bayanları beklemeyeceğiz yaşasın. ama bu defa da daha pahalı olan bu hazır makyaj malzemelerini alacağız :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hazır Makyaj yaşasınnnnnnnnn, buna sevindim, daha başka neler varmış hazır olarak, bende amma rahatıma düşkünüm hee:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hazır Makyaj sulu makyajı deneyenimiz oldumu içimizde.(tabiki bayanlar) |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Hazır Makyaj bence bu olaya en çok erkekler sevinmeli çünkü kapıda bizi saatlerce beklemiyecekler... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hazır Makyaj ilgimç nerde satılıyo kii böle resimlerle olmuyo |
| | |
| | |