![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Tüyleree sonnnn karınca yumurtası yağıııııı" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar karınca yumurtası yağını kullandım we mucizevi bir şekilde tüylerimde eksilme we 4 ay içinde de tamamen azalma oldu kullanı çok kolay ay da sadece 4 gece ard arda kullanıyorsunuz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Tüyleree sonnnn karınca yumurtası yağıııııı arkadaşlar karınca yumurtası yağını kullandım we mucizevi bir şekilde tüylerimde eksilme we 4 ay içinde de tamamen azalma oldu kullanı çok kolay ay da sadece 4 gece ard arda kullanıyorsunuz ve bu tam 4 ay sürüyor kesinlikle we bitkisel we hiçbir yan etkisi yok bu nedenle de diğer kozmetik ürünlerinden çok farklı bilginize sunarım bayanlar hiç kaçırmayın bu firsatı.. internetten sipariş verdim hemen elimede ulaştı haberiiniz ola.... nereden aldığımı merak edenler olursa ayrıca cevap yazarımmm ama kaçırmayın bu fırsatı sewgiilerleee |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tüyleree sonnnn karınca yumurtası yağıııııı izmit te olanlara tedarik edebilirm elimde mevcut.18 ml şişede orjinal karınca yumurtası yağı tala |
| | |
| | |