![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Güzel bacak kaç cm olmalı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bilim adamları işi gücü bıraktı Kylie Minogue un bacaklarının sırrını çözmeye kendilerini adadı. 1,64 lük kısa boyuna rağmen 91 cm lik uzun bacakları Kylie’yi en güzel bacaklı ünlü yaptı ....Polonya ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel bacak kaç cm olmalı? Bilim adamları işi gücü bıraktı Kylie Minogue un bacaklarının sırrını çözmeye kendilerini adadı. 1,64 lük kısa boyuna rağmen 91 cm lik uzun bacakları Kylie’yi en güzel bacaklı ünlü yaptı....Polonya daki Wroclaw Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre bir kadının boyunun yarısı alınıyor. Bacakların boyu, kadının boyunun yarısından 10 cm uzunsa o bacaklar ideal boyda kabul ediliyor. The Sun Evet Bayanlar ölçüleri görelim :)
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel bacak kaç cm olmalı? Ölçü tam tuttu hatta 1 cm geçti:))) İşi gücü bıraktım valla ölçtüm ![]() |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel bacak kaç cm olmalı? O zaman inanlmaz ideal bir bacak boyum var , kendimle iftihar ettim ( hani başka iftihar edilecek yönümü bulamadım da ) Zira benim de boyum 164 ve bacak boyum 91 . EH şimdi bu istatistik üzerine laf bile bulamıyorum . Ya işin şakası bir yana , bilimadamı olmak eskiden daha mı zordu ne ? Ya da daha mı ciddi araştırmalar , çalışmalar yapıyorlardı ? ya da ben mi çok sert davranıyorum ? Şimdi bacak boyunun idealini araştırmak ne gibi bir tabana dayanıyor olabilir , anlamaadım !!!!!!!!! |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel bacak kaç cm olmalı? Alıntı:
bayanların bacak boyu bayanların vucut ölçüsü v.s bilim adamları işi bırakıp terziliğe başlıyacaklar.(hepsi değil tabiki)
__________________ ![]() | |
| | |
| | #5 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel bacak kaç cm olmalı? Alıntı:
![]()
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| | #6 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8857 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel bacak kaç cm olmalı? Alıntı:
ölçimde eğer yeterli değilse altına gazetete kağıtı koyarız :))))
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |