![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Parfüm;doğada bulunan veya sentetik olarak elde edilen hoş kokulardır. Hoş kokuları olan bitkiler tarihte önceleri ilaç sonra süs ve daha sonrada güzelliği tamamlayan kokular olarak kullanılmışlardır. Gelelim "Süpermeydan"ın süper kadınlarına; ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? Parfüm;doğada bulunan veya sentetik olarak elde edilen hoş kokulardır. Hoş kokuları olan bitkiler tarihte önceleri ilaç sonra süs ve daha sonrada güzelliği tamamlayan kokular olarak kullanılmışlardır. Gelelim "Süpermeydan"ın süper kadınlarına; Sizin tercihiniz hangi tür kokular veya parfümler gerçekten gereklimi? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? Ben genelde afrodizyak etkili parfümlerden hoşlanıyorum.Onun dışında kadınsı ve limon-orange karışımı ferahlatıcı etki veren kokuları tercih ediyorum... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? "Afrodizyak" çok idialı kokulardır.Peki parfümden vazgeçebilirmisin? |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? Sanırım vazgeçemeyeceğim:) |
| | |
| | #6 |
| Banned | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? ![]() Kenzo Amour |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? Ben bir parfüm tutkunuyum diyebilirim . Belki on çeşit parfümüm vardır . Özellikle çiçek kokularını tercih ediyorum ama gece bir davete gideceksem de muhakkak baharat kokusu tercih ederim . Deodorant yerine ise yaz aylarında fresh bazdaki hafifi kokuları tercih ediyorum. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR???
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? Sevgili güney sadece bayanlar değil ne erkekler var pahalı parfüm kullanan. Bence bayanlarla sınırlamayalım. İstersen erkeklerde belirtsinler parfümlerini ha ne dersin.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O KOKU SİZDEN Mİ GELİYOR??? Harikasın Kanuni;dediğin dogru gerçekten erkekler artık kozmetik konusunda uzmanlaştılar.Hele de iş parfüme gelince nerdeyse bizlerle yarışacaklar.... Evet beyler hadi sizlerde söyleyin bakalım hangi parfüm???? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |