![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Ne marka Jöle Kullanıyorsunuz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Genelde erkek arkadaşlar kullanır jöleyi ama biliyorum ki bayanlarda azınsanmayacak kadar sık Jöle konusunda, Siz ne kullanıyorsunuz ne marka Jöle kullanıyorsunuz..."
| Anketimiz: Ne marka Jöle kullanıyorsunuz? | |||
| Egos | | 0 | 0% |
| New Wave | | 0 | 0% |
| Studio Line | | 0 | 0% |
| Hobby | | 0 | 0% |
| Egoiste | | 2 | 66,67% |
| TAFT | | 0 | 0% |
| Bir başka Marka | | 1 | 33,33% |
| Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Ne marka Jöle Kullanıyorsunuz Genelde erkek arkadaşlar kullanır jöleyi ama biliyorum ki bayanlarda azınsanmayacak kadar sık Jöle konusunda, Siz ne kullanıyorsunuz ne marka Jöle kullanıyorsunuz
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne marka Jöle Kullanıyorsunuz Valla ben jöle kullanmayı sevmediğim için markasıda olmuyor:) İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Ne marka Jöle Kullanıyorsunuz Egoiste kullanırım 750 ml. 2 ayda bir kutu bitiyor.saçlar dökülürse jöle masrafındanda kurtulacağım ![]() |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ne marka Jöle Kullanıyorsunuz Aynen Pam.Art, Denizlide var iken henüz Antep'de yok idi bu marka. Yazları yanımda bir kutu getirir idim. Kaliteli ve çok cazip fiyatlar
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |