![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Güzel Kokmak için ???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tenim Kötü Kokmaz Ama,bazi Bayanlari Kiskaniyorum Dogrusu,şöyle Bir Yanindan Geçtiğimde Ya Da Yanimdan Geçtiğinde Mis Kokan,sanki Yeni Duştan çikmiş Gibi,parfüm ,şampuan Kokusu Estiren Bayanlra Imreniyorum,sanki Benim Vucudumda Kokular Hemen Uçuyor ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Güzel Kokmak için ??? Tenim Kötü Kokmaz Ama,bazi Bayanlari Kiskaniyorum Dogrusu,şöyle Bir Yanindan Geçtiğimde Ya Da Yanimdan Geçtiğinde Mis Kokan,sanki Yeni Duştan çikmiş Gibi,parfüm ,şampuan Kokusu Estiren Bayanlra Imreniyorum,sanki Benim Vucudumda Kokular Hemen Uçuyor Ve Hiç Kalmiyor,o Kadar çok Marka Denedim Ki Olmuyor,olmuyor,ne önerirsiniz Bayanlar,örnegin Sabah Evden çikarken Ne Tür Koku,kolanya Ya Da Krem Sürersiniz,sizden Yanit Bekliiyorum Lütfen Denemediğim duş jeli kalmadı yaaaa... bende istiyorum bayanların yanından geçerken bana tekrar dönüp bakmalarını
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 34413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Güzel Kokmak için ??? kullandığın parfümün stiğin vücut jelin aynı olsun.parfümünü bileğine kol kıvrımına kulak arkasına sür.birde eğere kullandığın parfümün sabunu varsa giyisilerinin içne koy.oh mis gibi kokucaksın valla.bide sizin traş losyonlarınıza bayılıyorum ya çok güzel kokanlar var |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Güzel Kokmak için ??? Şimdi kullanacağın bütün markalar aynı olsun diyorsun ama.... Ben Parfüm olarak AZZARO CHROME kullaıyorum. Maalesef onun jeli ve roller'ı yok. Koltuk altı kokusu için ise bence en iyisi olan Deotok kullanıyorum ( 9 Senedir kullanıyorum ve memnunum ) Traş losyonu için ise Nivea kullanıyorum. Bu durumda sanırım ben sanşımı kaybettim. Bu arada hangi traş losyonlarından hoşlanıyorsun ??? Sanırım Arko değil |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Güzel Kokmak için ??? Bence elbise dolabına ilk öncelikle koku sıkman lazım ikincisi banyonu sabahları yap traj losyonunu çok aşırı kullanma ki parfümle kokuları birbirine girmesin koltuk altı lozyonunu kullan vücut için ter önleyici putralı koku kullan ve parfüm çok önemli pahalı olanı değil kalıcı olanı tercih etmen lazım ayrıca ferah ve hafif koku tercih et deoorantın parfüm ile aynı marka ve aynı koku olsun ayrıca cep parfümleri taşı yanında her zaman lazım olabilir
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |