![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "SİZE SORUYORUM" başlıklı konu görüntüleniyor, "SİZCE GÜZELLİK NEDİR? CEVAP BEKLİYORUM..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SİZE SORUYORUM SİZCE GÜZELLİK NEDİR? CEVAP BEKLİYORUM |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 520 Rep: 50987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SİZE SORUYORUM
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SİZE SORUYORUM DOĞANGÜNEŞ UYARDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 337 Rep: 32913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SİZE SORUYORUM Güzellik kusurları örten en sağlam örtüdür, Her zaman her yerde kabul gören gecici bir misafirdir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 520 Rep: 50987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SİZE SORUYORUM Güzel olan her şey insanı cezbeder...Kim, ' güzellik önemli değil' diyorsa bence yalan söylemiş oluyor...Güzellik önemlidir ama yeterli değildir...Ne ikili ilişkilerde, ne de mesleğimizde güzelliğin tek olarak hiç bir önemi yok...Ama önemli bir kavramdır...Güzelliğin içinde narinlik de var, zarafet de var, iletişim de var, görgü de var...Birçok kadının mükemmel gözükmek istediği bir zamanda, esas belirleyici olanın bunlar olduğunu düşünüyorum...Evet, ilk izlenim önemlidir...İlk bakışta güzel bulunmak kadınlar için çok hoş bir duygudur ama bir adım ötesi de var...İç mutluluğu güzelliğe katabilmeli insan...İç güzelliği fiziksel güzellikle birleştirebilmeli...Çok güzel denilen bir kadın, konuşmasında zarafet yoksa, argo ve küfürlü konuşuyorsa...Ya da kafasının içi boşsa ne kadar çekici gelebilir ki... Güzellik bir bütündür...Asla parçalar halinde bir işe yaramaz... :redface::redface::redface:
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SİZE SORUYORUM haklısın yuksell güzellik eğer makyajla güzellikse o güzellik güzellik değildir. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SİZE SORUYORUM güzellik sadece insanın dış görünüşyle anlaşılmamalıdır. ne insanlar vardır tatlı dilli ne güzeller vardır sahte maskeli herşeyde cesur olacaksın |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |