![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Güzellik & Makyaj forumu içinde "Hızlı makyaj önerileri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sabahları makyaj yapmak için çok az bir zamanınız mı var? Yoksa hazırlanmayı son dakikaya bırakanlardan mısınız? İşte size, adım adım hızlı makyaj önerileri... Ten Cildiniz donuksa kayısı ve bej tonlarında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Hızlı makyaj önerileri Sabahları makyaj yapmak için çok az bir zamanınız mı var? Yoksa hazırlanmayı son dakikaya bırakanlardan mısınız? İşte size, adım adım hızlı makyaj önerileri... Ten Cildiniz donuksa kayısı ve bej tonlarında bir makyaj altı sürün. Gözaltlarınızda morluklar, yüzünüzde sivilce ve kızarıklıklar varsa mutlaka bir kapatıcı (concealer) kullanın. Rengi cildinizden bir ya da iki ton açık olmalı. Kapatıcıyı parmaklarınızla cildinize iyice yedirin. Fondöteninizi uygulayın. Fondöten rengini cildinizle aynı tonda veya yarım ton daha açık seçin. Büyük bir fırça ile pudranızı ve allığınızı sürün. Göz Üst göz kapağınızın tam***** göz farını sürün. Gözleriniz koyu renk ise ideal far renkleriniz bej ve sedef tonlarıdır. Açık renk gözlerde her renk rahatlıkla kullanılabilir. Gri, siyah ve kahverengi derin bir bakış; mavi ve yeşil tonları ise daha genç bir görünüm verir. Gözleriniz büyükse göz içine, küçükse kirpik diplerinden kalem çekin. Pamuklu çubuk ile çizgiyi dağıtıp gölgelendirin. Kirpiklerinizi tarayın ve iki kat rimel sürün. Dudak Dudak kalemi kullanıyorsanız, rujunuza uygun bir renkle dudaklarınızı çevreleyin. Fırça ile rujunuzu sürün. Dudaklarınızın tam ortasına bir parça parlatıcı ekleyin. Ve artık hazırsınız! Hazırlanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı, değil mi?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hızlı makyaj önerileri ya arkadaş kadınları bu kadar düündüğünü bilmiyodum çok düşüncelisin sağo. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hızlı makyaj önerileri ben bayanları kendimden çok düşünürüm çünkü bayanlar çok hassas ruhlu ve kırılgan yapılara sahiptir onlara karşı daima mütevazi olmayı tercih ederim ve elimden geleni yapmaya gayret gösteririm ayrıc teşekkür ederim
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hızlı makyaj önerileri Hızlı makyaj buysa yavaşı nasıl olur bilmiyorum,Benim Allah'tan 5 dakkamı alıyo,bukadarda yeterli sanırım,teşekkürler paylaşımın için:) |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hızlı makyaj önerileri arkadaşlar erkekler pek fazla giyim kuşam yönünden becerikli sayılmaz nedeni hayatı başı boş yaşamayı tercih eder nasıl ?, düşünsenize bayanlar sabahları yüzünü yıkar makkajını yapar saçını yapar tırmaklarına elbisesine göre oje sürer ojeye göre göz farları göz farlarına göre dudak boyası ve bunlara göre elbise takı...artı parfüm ya erkekler minumum günde ikidefa traş ve kolonyayı bile erindiğimizden yüzümüze sürmüyoruz :) ne anlatayım impex abi :)
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hızlı makyaj önerileri Ne güzel işte hemen yıka ve çık bizim gibi onca uğraş yapımıyosunuz:) |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hızlı makyaj önerileri ama sonuç sizin kadar güzel olmuyoruz :) eee bakımlı erkeklere söz yok tabiiii
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hızlı makyaj önerileri günaydın kusura bakmayın daha önce eklendiğini bilmiyordum saygılar
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |