![]() |
| |||||||
| Fal, Rüya tabirleri fal, fallar, tarot falı, kahve falı, aşk falı, yıldız falı, el falı, isim falı, fal bakma, kağıt falı, rüya tabirleri.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimmm Hangi Otmuş????? ben ebegümeciyim................... ![]()
__________________ |
| | |
| | #12 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kimmm Hangi Otmuş????? Alıntı:
Amma ilginçadı olan otmuşum ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum gününüze göre hangi otsunuz? Çimen Cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz."
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum gününüze göre hangi otsunuz? Sarmaşık Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşünüyor. Dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz İşte ben arkadaşlar, kesinlikle bu benim. |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Doğum tarihinize göre hangi bitkisiniz? insanlara ot demek çok güzel bir davranış olmamasıyla beraber yorumlar güzel olmuş
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 74 ![]() | Cevap: Dogum tarihinize gore hangi Otsunuz? anam ebemgumecı cıktım kısmen dogru tabı zekıyım ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |