![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar fal bizim dinimizde yoktur hurafelerden ibarettir.İnanmanızı tavsiye etmiyorum.saygılarımla......."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar Arkadaşlar fal bizim dinimizde yoktur hurafelerden ibarettir.İnanmanızı tavsiye etmiyorum.saygılarımla.... |
| |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar esastan fal bakiyormusunuz |
| |
| | #23 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: biyerden Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 16 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar mrb bende fal baktırmak istiyorum |
| |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar Slm bu foruma yeni üye oldum ve msjını yeni grdüm bende fal baktırmak istiyorum mümkünse |
| |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar seLAM BENDE FAL İSTİYORUM :) siteye yeni üye oldumda... bu mesaj sanırım özellikten cıktı........... ![]() |
| |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar ben yeni üye oldum özel mesaj atamıyorum çokta merak ettim baya ünlenmişsiniz fal istiyorum.
__________________ sen şimdi dalgınlığına kaç mürekkep balığı gibi |
| |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar Merhabalar, Eğer mümkünse bende fal baktırmak istiyorum ama aşk hayatım hakkında olmasını rica etme hakkım varsa bunu rica ediyorum. Çok teşekkürler şimdiden .. |
| |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar Selam, Ben yeni üyeyim ve bende fal baktirmak istiyorum... bana yardimci olurmusunuz.. |
| |
| | #29 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 137 ![]() ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar arkadaşlar zamanında yapılmış bi şaka bu herkese aynı şey söylenmiş galibaaa şimdi konuyu açan arkadaşta ortalıkta yok o yüzden umudunuzu kesin ![]() |
| |
| | #30 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar evet arkadaşlar umudunuzu kesin bence çünkü yok ben o arkadaşa özel iletide gönderdim cevap bile gelmedi
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| |
| | |