![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "bende istiyorum baktırmak yapmam gereken sadece şehir ve isim yazmak mı özele????..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar bende istiyorum baktırmak yapmam gereken sadece şehir ve isim yazmak mı özele???? |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar merhaba ben samsundan nesrin bayanım bekarım özzel likle bir konu sormak istedim fakat özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için bende fal baktırmak istiyorum lütfen alıma bakarmısınız. birde suan hayatımda olan insan 30 yasında ama hala evlilik gibi bir düşünce yok aklında bu konu hakkında da yogunlasırsanız sevinirim. imdiden tesekkür ederim |
| |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar baktırmak istiyorum istanbuldan murat |
| |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar Arkadaşlar inanamıyorum sizlere ya nasıl inanırsınız böyle şeylere kanarsınız Bu tür olaylar Allaha şirk koşmaktır. Anlahın varlığına inanan böyle şeylere inanmaz kusura bakmayın arkadaşlar ben biraz din ve islam alemine daha fazla ilgi duyduğumdan dolayı ve bunu kuran-I kerimde okuduğum ve böyle birşeye inanmanın yanlış olduğunu bildiğim için benim tavsiyem sizde inanmayın Hangi kul vardır ki kendi geleceği ni görebilen Sakın Kendinizi kandırmaya çalıştığınız bu tür oyunlarla başkalarınıda kandırmaya çalışmayın neden özel mesajla istiyorsun ? neden cevapları özel mesajla yazıyorsun ? neden yorumları özel mesajla bildiriyorsun ? eğer varsa bu fal olayının kitabımızda yeri veya ayeti söyle bizde bilelim ve herkes kendi geleceğini ve kaderini öğrensin yok böyle bir şey bu konulara arkadaşlar ben çok kızarım lütfen beni anlayışla karşılayınız Ve afal büyü vs.. olaylarada inanmak veya inanmamak sizlerin bileceği birşey Eğer geleceğin hakkında neler ve neyin olamsını istyiyorsan çok basit bir yöntem var :) Allaha ellerini aç ve dua et Dua ibadetin ta kendisidir. saygılarımla
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar Bugün üye oldum. O nedenle özel mesaj yazamıyorum. Baktırmak istiyorum. Ankara da yaşıyorum |
| |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar Ben de fal baktırmak istiyorum. özelden mesaj yazdım ama mesaj kutunuz dolu olduğu için silmeniz gerekiyor.
__________________ Cesaretin bittiği yerde esaret başlar |
| |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar MERHABA BENDE FAL BAKTIRMAK İSTİYORUM ADIM SEVGİ LÜTFEN EVLENECEKMİYİM NE ZAMAN? SEVGİ |
| |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar BEN SEVGİ LÜTFEN BENİM FALIMI özel mesaj olarakta gönderebilirsiniz yalvarırım lütfen ben fal baktırmak istiyorum sevgi |
| |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: turkiyeliyim ama irakta aysiyorum Yaş: 38
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar sana ozel mesaj yazamiyorum yeniyim buralrda ama bana degilde baksana amerika iranada saldiracakmi turkiye irak savasina dahil olacakmi para dengemiz ne zaman dolara esitlenecek hadi bakalim senden haber bekliyorum |
| |
| | #20 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar ya arkadaşlar bu konuyu açan şahıs ortadan kaybolmuş yalan olduğu apaçık ortada bende bakmak istiyorum dedim ama okuduysanız inandığımdan değil meraktan ama dediğim gibi konuyu açan kişi ilgilenmiyor bile artık sanırım bikaç cevaptan sonra sallıyacak birşey bulamadı..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
| | |