![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar,kendiniz hakkında hiçbir bilgi vermenize gerek yok.Sadece "baktırmak istiyorum" diye mesaj yazmanız yeterli.Hoşçakalın......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Arkadaşlar,kendiniz hakkında hiçbir bilgi vermenize gerek yok.Sadece "baktırmak istiyorum" diye mesaj yazmanız yeterli.Hoşçakalın... |
| |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Kadir kareşim,lütfen saat 14.00 te kontrol eder misin?Bir de sadece bir özelliğini yazar mısın?(yaş veya cinsiyet veya yaşadığın yer.Sadece birini) |
| |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Senin,yeni olan mı,geçmişten kalan mı,bilmiyorum ama,bir hayıflanman var.Bir şeyi yapabilseydim ya da bu şöyle olsaydı çok farlı olurdu dediğin bir şey.Bunun dışında,iyi ama biraz sinirli bir insansın.Bazen kendini tutmaya çalışıyorsun,ama yine de sinirlendiğin zaman ne söylediğini bilmiyorsun.Aslında,özünde iyi birisin.Ama,biraz ağır ve mesafeli bir duruşun var.Samimi halinde sıcak bir insansın.Ama,bunu çok az kişi görebilmiş.Seni,geleceğinde,manevi olarak sevildiğin,ama bu sevginin kıymetini bilmekte zorlandığın günler bekliyor.Maddi olarak da bir umutsuzluk ve bir kayıp'ın ardında(maddi bir kayıp) zengin günler bekliyor.Sen,normalde de biraz umutsuz,biraz karamsar birisin.Halbuki,çocuk gibi bir kalbin var.Senin üzerine yapılmış psikolojik baskılar var.Herkes senden başka bir şey bekliyor.Hepsine,zengin olacağını söylemiştim ya,işte o zaman,yetişir ve onları memnun edersin.Ama,maddi olarak iyi hale geldiğin için değil,kaygın ve sıkıntıların azaldığı için.Çünkü kafan rahat olacak. |
| |
| | #7 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tesekkurler...
__________________ | |
| |
| | #8 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... He valla Al, bendende o kadar.Birde bak bakalım Nilayyy hanımın falına.Ufukta evlilik falan gozukuyormu bilelim:)) |
| |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı:
| |
| |
| | #10 | ||
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
Aciklamaniz icin tesekkurler..Aslinda ben bu tur seylere inanmam ama hadi sinayalim bakalim..Baksaniza mora'da bayagi bi merak etmis..Meraki gitsin demi ama?
__________________ | ||
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |