![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ah canim yazik sana demek vaktin yok niye Allahlami konusuyosun..Git ya isine sen insani gunahkar edersin valla..yazma zaten cevap falan ugrasamam senin gibi Allah korkusu olmayanlarla......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah canim yazik sana demek vaktin yok niye Allahlami konusuyosun..Git ya isine sen insani gunahkar edersin valla..yazma zaten cevap falan ugrasamam senin gibi Allah korkusu olmayanlarla...
__________________ |
| |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Sayın isimsiz bey.Sırf senin için buraya üye oldum.Sen neymişsin ya.Ölü siteyi ayağa kaldırmışsın.3 ayda 300 kişinin girmediği sayfaya sen bir günde 300 kişiyi girdirdin.Tabii ki kıskanılacaksın.Bu çok normal.BANA DA bakar mısın?Mahzuru yoksa özel mesaj ile gönderirsen sevinirim.Hadi kolay gelsin. |
| |
| | #33 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #34 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4907 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı:
BURADAN KONTROL EDEBILIRSIN Atrıca tum dunyadaki 3 mi,lyardan fazla siteyi sıralamaya koyan alexa.com sıralamasında supermeydan ise ilk 86000 icindedir Sen ya birilerine usaklık edip karalama kampanyası yapıorsun ,yada işkembeden sallıyorsun.Yada Burayı zaman asımı suresini 24-48.... saat gosterip online uye sayısını cok gosterip herkezi aldatan diger Bazı Forum siteleriyle karıstırdın. | |
| |
| | #35 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... yaw kardeşim benim bahsettiğim tüm site değil,nilayyın sayfasından bahsediyorum nilayın bulunduğu sayfaya isimsiz konu açana kadar 40 gündür birkişi bile girmemiş öyle değilmi.Hem ben isimsizde kabahat buluyorum.nilaya 4 5 tane mesaj yazmış tepki normal.ama kadınsal sorunundan bahsedince nilay fıttırmış haklı tabi hiç öyle bir rahatsızlık herkes görecek şekilde söylenir mi belki kız bu siteden biriyle evlenmek istiyordur bunu duyan erkek birdaha yaklaşırmı ona.nilay haklı ve mağdur.öyle bir rahatsızlığıolsa bile tabi inkar edecek.isimsiz misin nesin bari özel mesajla yollasana. |
| |
| | #36 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #37 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 255 Rep: 24730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Arkadaslar Fal maalesef hayatımızın bir gercegi.Ne demişler (fala inanma ,falsızda kalma) isimsiz arkadasımız kendisinde bu sekilde bir yetenegin oldugunu soyleyerek isteyen uyelere bedava fal bakabilecegini yazmıs.inanan uye baktırır inanmayan baktırmaz. Kendi falına baktırıp ardından saldırıya gecmek şık bir davranıs degil Hele bunu forum yoneticilerinin yapması hic sık olmamıs. Kurallarımız geregi yonetici dahi olsa hicbir uye digerine hakaret edemez,Herkezi saygıya,hosgoruye,seviyeye davet ediyorum. Bu baslıgı kapatıyorum.isimsiz arkadasımız Fal konusuyla ilgili yeni bir baslık acabilir.Yeni acılan baslıgada sadece fal baktırmak isteyen arkadaslar yazsınlar,Polemik yaratacak yazılar silinecektir.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |