![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: isimsizm ´isimli üyeden Alıntı NOT : Eğer inanıyorsanız,daha somut, ne derler daha onikiden,daha subjektif konuları,olayları-gerek sağlık,gerek kişilik tanıma,gerek kayıp,gerek beklenilen bir sonucun olumlu olup olmayacağı,aklınıza ne geliyorsa vs.-sorabilirsiniz...[/b] Selam...Oncelikle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SİTE ADMİN ![]() | Alıntı:
Selam...Oncelikle yorumlariniz icin tesekkurler..Simdi sizden sagligim ve bekledigim bir konunun sonucu hakkinda yorum istiyorum bi mahsuru yoksa..Sitede bircok arkadas beni taniyo hem onlarida ikna eden bir cevap olur ne dersiniz... Bu arada sonucunu bekledigim konu benim hayatim icin cok onemli... Yorumlarinizi bekliyorum..simdiden tesekkurler...
__________________ | |
| |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı:
| |
| |
| | #23 | |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #24 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 237 Rep: 23316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... isimsiz arkadaş size bir yetenek verildiğini düşünüyor ve sadece bir ipucuyla kişiler hakkında tüm bilgiler ulaşabiliyorsunuz?madem o zaman bu yeteneklere sahipsiniz cumhurbaşkanımız kim olacak onuda söyleyin?tabi cevabı biliniyor olabilir ama bir süpriz olacakmı?
__________________ |
| |
| | #25 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı:
Arkadaşlar yazılanlar beni pek ilgilendirmiyor. Ancak son yazılan cümleler konuya olan bakış açımın farklılaşmasına sebep oldu. Aynı zamanda cevap bekleyen bazı soruların muhatabı olan arkadaşımız da bu imkanı son yazdığı cümlelerle ortaya koymuştur. Bu konuda kimseyle tartışmaya niyetim yok!... Benim, kendimi ispatlamak gibi bir durumum yok. Yaptığınız iş nedir ? Ben, sadece Allah'ın bana hissettirdiklerini yazıyorum. 1. si Allah (c.c) size neler hissettirdi ? 2. si hissettirilen şeyi... din, ilim ve bilim ışığında izah edermisiniz ? 3. sü hiç tanımadığınız, bilmediğiniz, kişiliği hakkında doyurucu malumat bulunmayan ve ilaveten yüzlerce kilometre uzakta bulunan bu insanlara ne derece yardımcı olduğunuzu düşünüyorsunuz ? | |
| |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 35
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Selamun aleyküm kardeş sizin bu söylediklerinizin nasıl gerçekleştiğini az çok tahmin edebiliyorum. Özellik olarak çok asabi birisiyimdir.Erkeğim Bende baktırmak istiyorum.Yalnız yorumlarınızı özel mesaj olarak istiyorum.Durumum hakkında başkalarının bilgi sahibi olmasına gerek olmadığını düşünüyorum |
| |
| | #27 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Alıntı:
| |
| |
| | #28 |
| SİTE ADMİN ![]() | Ne oldu inanmadigimi anlayinca muhatabin olmadimmi...?hem niye ayni msj hem buraya yaziyosun hemde ozel mesajla atiyosun...Soyledigin hicbirsey tutmadi demekki Allahtan gelmiyo bunlar sana...Bence sen hayal aleminde yasamayi birak ve Allaha yonel daha mutlu olursun...Bu sadece insanlari kandirmak Hayir ve şer Allahtandir nerde ve ne zaman gelecegini Allahtan baska kimsede bilemez...
__________________ Konu DESTiNA tarafından (18-04-2007 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #29 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 237 Rep: 23316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... isimsiz arkadaşım kimsenin ALLAH'A olan inancını sorgulayamaz ve karar veremezsin?senin yaptığın eleştirinin biraz dozunu kaçırdığını düşünüyorum?herşeyi bildiğini sanan bir arkadaş sana tavsiyem kimseyi inançlarıyla yargılaymayacağın gibi ALLAH'la kul arasına giremezsin?yaptığın açıklama yüzünden sana bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım?herkesin manevi inançları vardır senin bu inançları tartmaya hakkın olmadığı gibi bir daha yazdığın cümleleri daha iyi seçmeni istiyorum?ALLAH'ın bir tek kulu sen değilsin?herkesin inançları olduğu gibi böyle bir istismarcılığa bir daha göz yummayacağımı bilmeni istiyorum? ![]()
__________________ |
| |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli... Seninle atışacak vaktim yok.Ayrıca biriyle atışmak benim kişiliğime ters.Ben,O'nun yolunda hayal dünyasında(yani manevi dünyada) olmaktan çok memnunum.Orada da kalacağım zaten.Sana en başta söylediğim gibi,aslında iyi bir insansın.Ama,o benim içinde bulunduğum ve senin küçümsediğin o manevi hayal dünyasına girmeye hazır değilsin.Ve,benim seninle uğraşıp seni bu yola döndürmeye çabalamama layık değilsin.Ne olduğunun farkında ol.ALLAH da senin yardımcın olsun.NOT:Seninle polemiğe girmeyeceğimi söylemiştim.Bundan sonra da ne yazarsan yaz,sana cevap yazmayacağım.İstediğin kadar,özgürce küçülebilir ve önyargılı davranabilirsin. |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |