FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Fal, Rüya tabirleri

çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli...

Supermeydan Kadın katogorisi Fal, Rüya tabirleri forumu içinde "çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: isimsizm ´isimli üyeden Alıntı NOT : Eğer inanıyorsanız,daha somut, ne derler daha onikiden,daha subjektif konuları,olayları-gerek sağlık,gerek kişilik tanıma,gerek kayıp,gerek beklenilen bir sonucun olumlu olup olmayacağı,aklınıza ne geliyorsa vs.-sorabilirsiniz...[/b] Selam...Oncelikle ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-04-2007, 10:16 PM   #21
SİTE ADMİN

DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Blog Mesajları: 34
Rep Gücü: 132 Rep: 12857
DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor
Alıntı:
isimsizm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
NOT : Eğer inanıyorsanız,daha somut, ne derler daha onikiden,daha subjektif konuları,olayları-gerek sağlık,gerek kişilik tanıma,gerek kayıp,gerek beklenilen bir sonucun olumlu olup olmayacağı,aklınıza ne geliyorsa vs.-sorabilirsiniz...[/b]

Selam...Oncelikle yorumlariniz icin tesekkurler..Simdi sizden sagligim ve bekledigim bir konunun sonucu hakkinda yorum istiyorum bi mahsuru yoksa..Sitede bircok arkadas beni taniyo hem onlarida ikna eden bir cevap olur ne dersiniz...

Bu arada sonucunu bekledigim konu benim hayatim icin cok onemli...

Yorumlarinizi bekliyorum..simdiden tesekkurler...
Alt 17-04-2007, 10:55 PM   #22
Yeni Kayıt

isimsizm will become famous soon enough
Cevap: çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli...

Alıntı:
nilayyy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam...Oncelikle yorumlariniz icin tesekkurler..Simdi sizden sagligim ve bekledigim bir konunun sonucu hakkinda yorum istiyorum bi mahsuru yoksa..Sitede bircok arkadas beni taniyo hem onlarida ikna eden bir cevap olur ne dersiniz...

Bu arada sonucunu bekledigim konu benim hayatim icin cok onemli...

Yorumlarinizi bekliyorum..simdiden tesekkurler...
Sağlığınız,şimdilik iyi.Ama,ileride ya da başlangıcını şimdiden hissettiğiniz bir kadınsal sorununuz var ya da olacak.Eğer bilmiyorsanız,şimdiden bir doktora görünün.O beklediğiniz şey de,ya uzun bir bekleme süreci yaşatmış size,ya da,olmayacağı umutsuzluğuna kapılmışsınız.Ne ise,sorun diyebileceğiniz şeylerse de,bunlar olacak.Hem de tam istediğiniz gönlünüzden geçen gibi.Ayrıca,özür dileyerek şunu da ekleyeyim.Benim,kendimi ispatlamak gibi bir durumum yok.BUNA İHTİYACIM YOK.Ben,sadece,ALLAH'ın bana hissettirdiklerini yazıyorum.Sağlıklar ve başarılar diliyorum.
isimsizm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 17-04-2007, 11:29 PM   #23
SİTE ADMİN

DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor

Alıntı:
Sağlığınız,şimdilik iyi.Ama,ileride ya da başlangıcını şimdiden hissettiğiniz bir kadınsal sorununuz var ya da olacak.Eğer bilmiyorsanız,şimdiden bir doktora görünün.O beklediğiniz şey de,ya uzun bir bekleme süreci yaşatmış size,ya da,olmayacağı umutsuzluğuna kapılmışsınız.Ne ise,sorun diyebileceğiniz şeylerse de,bunlar olacak.Hem de tam istediğiniz gönlünüzden geçen gibi.Ayrıca,özür dileyerek şunu da ekleyeyim.Benim,kendimi ispatlamak gibi bir durumum yok.BUNA İHTİYACIM YOK.Ben,sadece,ALLAH'ın bana hissettirdiklerini yazıyorum.Sağlıklar ve başarılar diliyorum.
Yorumunuz icin sagolun yordum sizi ama ogrenmek istedim ne gibi bi gucunuz var ki gelecegi Allahtan baska kimsenin bilmeyecegine ve gelecegi yalniz onun bilecegine butun kalbimle inaniyorum...Size soylemistim sitede bir cok arkadas beni taniyo diye cok kisa sure once bi rahatsizlik gecirdim bunu onlarda biliyo ve bunun kadin hastaligiyla kesinlikle ilgisi yok ve daha 1 ay once yaptirdigim kontrollerin hepsi temiz geldi...yani yazdiklarinizda ben dogru olan birsey goremedim yaptiginiz yorumlar birkez daha kanitladiki Allahtan baska kimse gelecegi goremez bana bu ozellik Allah tarafinda verildi denilse bile...Bu yuzden birakin siz bunlari ve daha gercekci seylerle ugrasin...
Alt 17-04-2007, 11:41 PM   #24
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

isimsiz arkadaş size bir yetenek verildiğini düşünüyor ve sadece bir ipucuyla kişiler hakkında tüm bilgiler ulaşabiliyorsunuz?madem o zaman bu yeteneklere sahipsiniz cumhurbaşkanımız kim olacak onuda söyleyin?tabi cevabı biliniyor olabilir ama bir süpriz olacakmı?

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 18-04-2007, 12:03 AM   #25
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:

Arkadaşlar yazılanlar beni pek ilgilendirmiyor.

Ancak son yazılan cümleler konuya olan bakış açımın farklılaşmasına sebep oldu.
Aynı zamanda cevap bekleyen bazı soruların muhatabı olan arkadaşımız da bu imkanı son yazdığı cümlelerle ortaya koymuştur.
Bu konuda kimseyle tartışmaya niyetim yok!...

Benim, kendimi ispatlamak gibi bir durumum yok.

Yaptığınız iş nedir ?

Ben, sadece Allah'ın bana hissettirdiklerini yazıyorum.

1. si Allah (c.c) size neler hissettirdi ?
2. si hissettirilen şeyi... din, ilim ve bilim ışığında izah edermisiniz ?
3. sü hiç tanımadığınız, bilmediğiniz, kişiliği hakkında doyurucu malumat bulunmayan ve ilaveten yüzlerce kilometre uzakta bulunan bu insanlara ne derece yardımcı olduğunuzu düşünüyorsunuz ?
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-04-2007, 12:04 AM   #26
Uye

blackdiamond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 7 Rep: 488
blackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolunda
çok şaşıracaksınız,sadece,baktırmak istiyorum demeniz yeterli...

Selamun aleyküm kardeş sizin bu söylediklerinizin nasıl gerçekleştiğini az çok tahmin edebiliyorum. Özellik olarak çok asabi birisiyimdir.Erkeğim

Bende baktırmak istiyorum.Yalnız yorumlarınızı özel mesaj olarak istiyorum.Durumum hakkında başkalarının bilgi sahibi olmasına gerek olmadığını düşünüyorum
blackdiamond isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-04-2007, 12:07 AM   #27
Yeni Kayıt

Alıntı:
nilayyy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorumunuz icin sagolun yordum sizi ama ogrenmek istedim ne gibi bi gucunuz var ki gelecegi Allahtan baska kimsenin bilmeyecegine ve gelecegi yalniz onun bilecegine butun kalbimle inaniyorum...Size soylemistim sitede bir cok arkadas beni taniyo diye cok kisa sure once bi rahatsizlik gecirdim bunu onlarda biliyo ve bunun kadin hastaligiyla kesinlikle ilgisi yok ve daha 1 ay once yaptirdigim kontrollerin hepsi temiz geldi...yani yazdiklarinizda ben dogru olan birsey goremedim yaptiginiz yorumlar birkez daha kanitladiki Allahtan baska kimse gelecegi goremez bana bu ozellik Allah tarafinda verildi denilse bile...Bu yuzden birakin siz bunlari ve daha gercekci seylerle ugrasin...
Ben zaten en gerçek bildiğim şeyi,buna inanan ve isteyen insanlara hiçbir şey beklemeden ALLAH'ın hissettirmesi ile yazıyorum.Daha gerçek şeylerle uğraşın diyorsun.Bundan daha gerçek hiçbir şey olamaz.O'nunla ilişkim bu yazıları yazmadan önce de vardı ve sadece kendime özeldi.Demek istediğim,her şeyi ALLAH bilir ve görür ve kendisine yakın olup,hayatını O'nun istediği gibi yaşamaya adayan insanlara daha kuvvetli hislerle yakındır.Sen herşeyi ALLAH bilir,ALLAH görür diyorsun,ama,asıl O'ndan uzak olan sensin.İnşaallah,bir gün yakınlaşırsın.Sana bu cevabı yazmam,senin sözlerini önemsediğimden değil.Ayrıca,ben de herkese yazı yazmaktan yoruldum.Kendimi ispatlamak gibi bir derdim asla yok.Bana inanmak isteyen,ALLAH'ın kendisine,bana karşı ne hissettirttiğine baksın.İsteyen inansın,isteyen inanmasın.Ayrıca,son olarak,seni hiç mi hiç kaale almadığımı da bil.Bir sürü olumsuz kişilik özelliğine sahip insan gibi,sen de olumsuz bir insan olduğun için,benim hayatıma giremeden çıktın.Çünkü,senin gibilerin,benimle ilgili herhangi bir konuda ya da yerde,sen herhangi bir değişim göstermedikçe,bulunması mümkün değil.Yine söylüyorum,bu uzun cevap,seni asla ve asla kaale aldığım için değil,başka senin gibi düşünenler varsa,onlara örnek teşkil etsin diye.Ve,eğer anlayabilirsen,sana da mesaj olsun diye.Bu yazı da,diğer yazdığım herşey gibi,O'nun izniyle yazılmıştır.
Alt 18-04-2007, 12:23 AM   #28
SİTE ADMİN

Ne oldu inanmadigimi anlayinca muhatabin olmadimmi...?hem niye ayni msj hem buraya yaziyosun hemde ozel mesajla atiyosun...Soyledigin hicbirsey tutmadi demekki Allahtan gelmiyo bunlar sana...Bence sen hayal aleminde yasamayi birak ve Allaha yonel daha mutlu olursun...Bu sadece insanlari kandirmak Hayir ve şer Allahtandir nerde ve ne zaman gelecegini Allahtan baska kimsede bilemez...

Konu DESTiNA tarafından (18-04-2007 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir..
DESTiNA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-04-2007, 12:31 AM   #29
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

isimsiz arkadaşım kimsenin ALLAH'A olan inancını sorgulayamaz ve karar veremezsin?senin yaptığın eleştirinin biraz dozunu kaçırdığını düşünüyorum?herşeyi bildiğini sanan bir arkadaş sana tavsiyem kimseyi inançlarıyla yargılaymayacağın gibi ALLAH'la kul arasına giremezsin?yaptığın açıklama yüzünden sana bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım?herkesin manevi inançları vardır senin bu inançları tartmaya hakkın olmadığı gibi bir daha yazdığın cümleleri daha iyi seçmeni istiyorum?ALLAH'ın bir tek kulu sen değilsin?herkesin inançları olduğu gibi böyle bir istismarcılığa bir daha göz yummayacağımı bilmeni istiyorum?

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-04-2007, 12:40 AM   #30
Yeni Kayıt

Seninle atışacak vaktim yok.Ayrıca biriyle atışmak benim kişiliğime ters.Ben,O'nun yolunda hayal dünyasında(yani manevi dünyada) olmaktan çok memnunum.Orada da kalacağım zaten.Sana en başta söylediğim gibi,aslında iyi bir insansın.Ama,o benim içinde bulunduğum ve senin küçümsediğin o manevi hayal dünyasına girmeye hazır değilsin.Ve,benim seninle uğraşıp seni bu yola döndürmeye çabalamama layık değilsin.Ne olduğunun farkında ol.ALLAH da senin yardımcın olsun.NOT:Seninle polemiğe girmeyeceğimi söylemiştim.Bundan sonra da ne yazarsan yaz,sana cevap yazmayacağım.İstediğin kadar,özgürce küçülebilir ve önyargılı davranabilirsin.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil